Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

totemic +8 mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Lonely, 28 Temmuz 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
greyhawk bu konularda şaka yapmaz.
+8 totemic diosa bence +8 totemictir.
Asıl soru o totemic bow nerden çıktı... greyhawk temple'lara katılmayıda pek sevmez?

temple'dan cikan chestler 300-500 arasi satiliyor ortalarda. ya onlari toplayip kullanmistir ya da birisinden satin almistir. ama +8 oldugunu pek sanmiyorum.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Mesaj tarihi:
totemici bulmuş + bide üstüne +8 yapmış ?
haddieaa leann :-P[signature][hline]We've been on the run
Driving in the sun
Looking out for #1
California here we come
Right back where we started from
Mesaj tarihi:
Yahu allah aşkına adamda totemic olsa pk dayken neden ib+8/80 kullanıyor???? :?[signature][hline]Server : Deimos
Clan : n00bz
Nick : NecrozaN
Lvl : 3x
NP : pOq gibi :)
Mesaj tarihi:
Farklı kokular gelio burnuma.
neyse kurcalamak gereksiz. Herkesin herkesle farklı muhabbetleri olabilir tabi... :-)[signature][hline]Nick : Lively
Level : 61 %8x
Class : Paladin
Clan : UK
Np : 26xxx
Nuisance : CooLTanG
Server : Ares
Mesaj tarihi:
Totamic olduğunu sanmıyorum...
+
Totamicin temple dan çıktığını da sanmıyorum....Tenplea özgü unique tek bow Enion bow,resmi siteye de bakarsanız...Totamic bow implement edilmediğine göre,olamaz...
+
Totamic bow olsa ve +8 olsa shelli warriorlara bile 1000+ atacağına eminim...

Bence Greyhawk ve onun tüccar klanı son queste niyet etti...O questte de bir tane +8 elementalli silah istiyor...Ben olsam ben de en dandik bowlardan birini +8 yaparım...
Mesaj tarihi:
o adamin elinde horn bow'dan weight hammer'a kadar her turlu sacma sapan aletin +8'i var zaten.

yalniz is cidden zenginin mali zugurdun cenesini yorarmis olayina dondu.. ("zenci" diyecektim ama neyse, coluk cocuk okuyodur simdi...eheh.)[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Mesaj tarihi:

aha o soldaki gm işte elindekide totemic bow.enion deil totemic.[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp
Server : Beramus
Np : Boşverin :D
Level : 6x
Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12
Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P
Mesaj tarihi:
hmm bende bi ara görmüştüm diezde orc championdu galiba nicki elinde totamic vardı ama adam çıplak geziyo :D bütün cafe monitöre yapışmıştık o ne güzel bi ok ya :)[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Nation: Karus
Lvl: 5x
np:3xxx
Clan:Türk
Server: diez
Mesaj tarihi:
totomic centaurun elindeki işte. Litght golucak ama benim başka bi resimde gördüğüm adam boyundaydı. bence bunlar başka türevleri olabilir.[signature][hline] "Ben İnsanları Kaybetmem... İnsanlar Beni Kaybeder..."

Mesaj tarihi:
2 ok tutamaz aslında 1 tane tutuyo ama bugdan dolayı 2 tane gibi görünüyo. Bende 1 mirage dagger 1 tanede ironx tutan adam görmüştüm.[signature][hline]Nation: Elmorad
Server: Diez
Nick: Armas2
Clan: Domates
LvL: 58 Assassin
Deactivated...
Arma orc sin olarak deimos da doğacak.
  • Yeni Oluştur...