Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

totemic +8 mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar bu yay totemıc dıye bagısıyolardı ama kendım bızzat gormedıgım ıcın bılmıyorum bu totwmıc+8 mi?

yada bu greyhawk denen .. compsoıte bowumu 8 yapmıs:D

[Bu mesaj qwerty1 tarafından 28 Temmuz 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

efe yardımcı olıım forum seklı korunsun:

[spo1=totemic bow +8 ?][/spo][signature][hline]Nick: ::NeveRminD::
Server: Ares
Clan: Sudden Death

---------------------------------------------
yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )

Mesaj tarihi:
ogretmedınkı spolıer koyalım bızde:D
composıte kokusu geldı burnuma bence deıl bu ya. cunku bunlarda weigth hammer+8 flnda var mrklı yanı bole ıslere kendısı

[Bu mesaj qwerty1 tarafından 28 Temmuz 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben elinde farkettim ama ne olduunu anlamamışdım totamic ise +8 de yapmışsa o bowu ama sanmıorum +6 da falandır +8 deildir ama :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Mesaj tarihi:
Bence o bow iron bow +8 dir ;)
ama totemic bow +8 de oalblir çünkü adam chitin shell bile giyiyor :S

[Bu mesaj Aware3 tarafından 28 Temmuz 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
+8 iron bow mu :D bence hiç benzemior sence benziomu :P neyse dediine göre sence benziomuş neyse +8 ib arkadasın dedii gibi hemen arkasında ama greyhawkda farklı bi ok var ama ben totamix bowuda enion bow gibi lighting dammageli olduunu duyduydum belkide dedii gibi compositeyi +8 yapmıştır :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Mesaj tarihi:
said:
CursetH, 28 Temmuz 2005 15:06 tarihinde demiş ki:
+8 iron bow mu :D bence hiç benzemior sence benziomu :P neyse dediine göre sence benziomuş neyse +8 ib arkadasın dedii gibi hemen arkasında ama greyhawkda farklı bi ok var ama ben totamix bowuda enion bow gibi lighting dammageli olduunu duyduydum belkide dedii gibi compositeyi +8 yapmıştır :D

Öyle zaten...
Bu gün 200m den satılıyordu gerçek diyorum
Mesaj tarihi:
Metakuso ;
Bugün yediğin parazit ler nasıldı :)
veya yedikleriniz.
Ben olduğum sürece tanklarınız katledilecek eheueh :)

İlk beni kesin o yüzden :D
Mesaj tarihi:
efe demıstım dımıbı bokluk var dıe olm o herıf en buyuk kazıkcılardan inanmayım bu adama ya[signature][hline]Nick: ::NeveRminD::
Server: Ares
Clan: Sudden Death

---------------------------------------------
yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )
Mesaj tarihi:
evet sonra czde gordum elıne ib+8/80 almıs .herneyse suan benım keyıfım kacık sende bılıyon nedednı salla ısterse totemıc+10 mırage+15 cıksın umrumda deıl
Mesaj tarihi:
_Necrozan_
Gerçe party e girmiyorum :D tek o tepede gün boyu potları yiyip size parazit ve malice gerçe öncelik en öndekine parazit bi arkadakine malice atarım öncelik herzaman priest =) ama arada sinir edenler oluyor tabi katil kurt mesela sırf ona çalışacağım artık :)
Mesaj tarihi:
greyhawk bu konularda şaka yapmaz.
+8 totemic diosa bence +8 totemictir.
Asıl soru o totemic bow nerden çıktı... greyhawk temple'lara katılmayıda pek sevmez?[signature][hline]Nick : Lively
Level : 61 %8x
Class : Paladin
Clan : UK
Np : 26xxx
Nuisance : CooLTanG
Server : Ares
  • Yeni Oluştur...