Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galaxies hakkında biraz bilgi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar arkadaşlar ben galaxiese yeni başladım yani başladım derken sadece yükledim account almadım çünkü bu sene sadece şu tyest ayını oynamak istiyorum oyunu.malum oss artık bize daha fazla gül yaprağı patlatma olanaı sunuyor. şimdi benim problenimm ben iki gün sonra tatile gidiyorum da eger şmdi bugun account alsam benim 1 aylık surem dolmaya bugunden başlarmı yok o sure 1 aylık oynama suresi mi yani oynadık ça mı doluyor şimdiden teşekkürler[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Patchleri çekmen lazım.Şu an 20 tane var.Biz başladığımızda 17 tane vardı arkadaş 2 günde çekmişti :)

Ama birinden rica etsen sana cd'ye çekip gönderebilir ya da sana yakın swgci varsa elden de alabilirsin :)
Mesaj tarihi:
verdigimiz adreste geldigi zaman olmazsak bir soruncıkar mı birde adres kısmında town kısmına yazanlar ne yazdı acaba pazartesi gunu yola cıkmıs bakalım ne zaman gelicek

birde sendit ten alanlar gelirken posta ile mi geldi yoksa kargoyla mı? Kargo ise hangi kargo?

[Bu mesaj rogergerson tarafından 30 Temmuz 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...