Rock Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Eskiden bir filim seyretmeye başlamıştım ama ne sonuna kadar izleyebildim ne de ismini öğrenebildim. Filimde adamın biri bir kutu güneş gözlüğü buluyor ve birtanesini taktığında bazı insanların, insan olmadığını görüyor. Bunlar sadece o gözlükle görülebilen iğrenç suratlı uzaylılar. Ayrıca yine gözlüklerle paralara ve reklam tabelalarına bakıldığında itağat et tarzında yazılar yazıyordu. Eskiden olduğu için pek iyi hatırlamıyorum. Bu filmi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ah kafayı yedirttin bana sabah sabah filmin ismini çözeceğim diye. Çıkaramadım ismini şimdi ama John Carpenter'ın filmi o efsanedir tüketim çılgınlığı üstüne yazılmış sıkı bir senaryosu vardır. Carpenter filmlerini araştır biraz illaha konularına bakarsan bulabilirsin. Yada başka biri hatırlar belki.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 O_o acaip bişeye benzio film?! ben de merak ettim ya şimdi.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Filmi buldum. İsmi They Live. Filimle ilgili bilgiyi burdan bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hobaa iiymiş film ya bulup izlemek lazım[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 HEmen Divx'ini aramaya başlıycam gene Kadıkoy yolu görüktü desenize :D cidden güzel filmmiş nasıl olduda hiç görmedim yaw(kendinden şüphe duyar )[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Kadıköyü boş ver internette takıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bende izlemiştim o filmi baya zaman önce[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 gözlük takınca insan olmadığı anlaşılan adamlar Grim Fandango'da ki karakterlere benziyo :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bu günde bir bir müzik klibi izledim. Sanırım filimden kopyalanmış. Adam gözlüke bakınca hekezi bikinili kadın olarak görüyor :D Klibinde ismi "In The Eyes" dı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar