KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Başlıkta da görüldüğü gibi.Tam satmayı düşünmüyorum ama %75 satıcam.Ama önce fiyat olarak ne kadar satmam gerektiğni öğrenmem gerek.Üşengeç olduğum için bakamadım başka 2. elden satan yerlere siizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum :)[signature][hline]what is it in my eyes, a piece of broken glass? is this the time I should be on my knees for you? is this your way of telling me, another has been be found? now I know it's teargas in my eyes [Bu mesaj KahnX tarafından 28 Temmuz 2005 09:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 http://www.uraniumpc.com/fiyatborsa.asp fiyat konusunda biraz yardımcı olur ben genelde alış+satış/2 şeklinde hesaplıyodum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 2.8 kaça :)[signature][hline]Sırada Reklamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hakkatten kaça bırakçan?[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar