Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 3 gecede 3 şiir yazdım snrm biraz fazla oldu :) gökteki yıldızlarmı daha parlak gözlerinden yoksa ay ışığımı yansıyor yüzünden gök gürültüsü mü o sesler yüreğimin parçalanışı mı her gece sabaha kadar yalvardım tanrıdan huzur istedim birde seni diledim seni kalbime gömmeyi denedim başaramadım seni sönsuzluğa göndermeyi yırttım teker teker sayfaları hepsinin üstünde tek bir yazı haykırışı mı bu benliğimin seni ne kadar sevdiğimin lanet okuyorum kendime kalem tutan ellerime son mektubumu yazmaya çalışan bedenime akan son damla yaşa kalan son damla mürekkebe ilahi adalet mi bu terkedişin arkana bakmadan gidişin cezamı çekmek istemiyorum artık yoruldum bu cehennemden acı çekmekten varlığın mı ayakta tutuyor beni yoksa yokluğunmu bilmiyorum sensizlik ölümdü bana eskiden artık yeni bir yaşam bunu çok iyi biliyorum... yorumlarınızı bekliorum... şimdiden teşekkürler[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 a$k guzel $ey.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 çok güsel olmuş tebrikler..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 güzel olmuş yetenek var yani =p gerçi 1 gecede 1 şiir yazıyorsan, 5 gecede daha güzelini yazabilirsin gibime geliyor - biraz daha özenle - tabi o senin şair kişiliğine kalmış belki bir anda geliyordur ilham bilemiyeceğim.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 gelip geçio tutmam gerek böle :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Aşk dışındaki konularda yazdığın şiirleri de paylaş da herkesler görsün. :)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sensizlik ölümdü bana eskiden şimdi yeni bir yaşam böyle olmalı insan[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 çok güzel olmuş valla.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar