Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Flash Animasyon] Low Morale (by Monkeehub)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Önce site.
Günlük hayattan bezmiş, işinden bıkmış kahramanımız değişik şekillerde intihar eder.12 bölüm var.Biraz şiddet içeriyor...

Ekip ayrıca Radiohead Creep (Acoustic) versiyonuna da klip hazırlamış.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
1. bölümde adamın ateş olması iyiydi şimdi diğerlerine bakıyorum[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Mesaj tarihi:
her bolumden sora bi tane post atıcakmısın?
creep in animasyonu guzel izlemiştim daha onceden
[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 29 Temmuz 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hiç yaratıcı değil bence sonuçta İngilizler yani : )...Pek alakası yok belki ama Happy Tree Friends tokatlar,ikiye böler, beşle çarpar böyle animasyonları diyorum hmm yeh...[signature][hline][Bob Marley]
Egoist Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Mesaj tarihi:
yaw bu mayank birsey du bidaha izleyecem[signature][hline]Looking for the true guy;
Working on Runuo save project;
Working on Runui playertile project;

Mesaj tarihi:
gerçekten klibi çok tatlı yapmış.

yok yok kesin bu adam bunalmış, şarkıda da kendini bulunca (i don't belong here, i wish i was special v.b...) klibini yapmış.
  • 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...