dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: zynp, 26 Temmuz 2005 21:30 tarihinde demiş ki: kseviosa gelcek açık açık söyliicek.. öhöhö zynp seni seviyorum (aslında sadece kalp istiyorum yan tarafa ama salla sen) Evet evet seni seviyorum. Spoiler tag ı yok.. Açık açık söylüyorum :D Şaka bir yana ilişkiler karşılıklı gelişen şeyler yani tek tarafın istemesiyle olacak şeyler değil (doğal olarak)Şuraya gelmeye çalışıyorum.. Türkiye de kızların kendini fazla ağırdan satması ve köpeğe çekmesi gibi bir olay var ki can yakan budur... İlişkide diğer tarafa üstün gelmek gibi bir duruma sebebiyet veriyor istemeden. Aslında bunun altında tamamen ego ve yönlendirme olduğunu düşünüyorum... Uff yazamıycam galiba.. Gelen giden çok daha sonra devam ederiz Ama kısaca, sadece kız tavlama veya erkek tavlama yok. Sadece erkeklerin ilişkiyi taşıması diye birşey de yok... İlişki birliktelik demektir gibi bi şiler yazıcam sonra.. Kesiyorum kusuruma bakmayın.. :) [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 26 Temmuz 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj dasaaa tarafından 26 Temmuz 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Tama hoş güzel olmuş güldümde yani.Fakat neden " bazı erkelerden kızlardan beklıyor " düşüncesi bu kadar garipseniyor Erkekler bunu yapınca ii oluyorda kızlar yapınca kötü mü oluyor.kızıyorum bu olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 "nice kızlar beğendim zaten yoktular" demiş şair. :B tavlamak için ağzın laf yapıcak , az buz paran olucak , biraz da tip varsa tamamdır.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abicim yuzsuz olun baska bısı demırom wede her zaman soledımız gıbı " sewersen tıkerler tıkersen sewerler" son 10 aya kadar hep deger werırdım ben , ole kızları kullanmak falan ıstemezdım adam gıbı ılıskım olsun ısterdım, noldu bı bok olmadı,hep arkadas kalalım ayaı oldu. sona dedım ulan obur turlu denıyelm son derece yuzsusum burda sulukum utanma duygumu nerdeyse kaybettım ama bu ısın bu kadar kolay olabılcenı bılmıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Koptum komedi bir konu olmus...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Yuzsuz olunca her şey olur 1 haftada 5 kızla tanıştım.Dani ben süperim ben şöyleyim diye demiyorum,yolunu buldum oldu :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Volfied, 25 Temmuz 2005 23:24 tarihinde demiş ki: araban var mi? paran var mi? teeee e ne duruyorsin ? helvuaa yapsana helvua yapsanaa[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kolay iş, kız tavlamak, önemli olan düzgün bir ilişki sürdürebilmek[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bu konu biraz daha uzarsa efsane olur gibime geliyo... Mesajlara bak kop :) said: Volfied, 25 Temmuz 2005 23:24 tarihinde demiş ki: araban var mi? paran var mi? teeee said: nuwanda, 25 Temmuz 2005 23:26 tarihinde demiş ki: bi de takıldıgım bi nokta, adamlar 2 kelime ingilizceyle tavlayabilio kızı, ilginc valla.. ingilizcenin de faydasını gormuorz :( said: forgiver, 25 Temmuz 2005 23:34 tarihinde demiş ki: 2 kelime ingilizce fuck you filan diyolardır kıza [signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Volfied, 25 Temmuz 2005 23:24 tarihinde demiş ki: araban var mi? paran var mi? teeee bence olayı özetlemiş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: tashmoo, 26 Temmuz 2005 22:50 tarihinde demiş ki: abicim yuzsuz olun baska bısı demırom wede her zaman soledımız gıbı " sewersen tıkerler tıkersen sewerler" son 10 aya kadar hep deger werırdım ben , ole kızları kullanmak falan ıstemezdım adam gıbı ılıskım olsun ısterdım, noldu bı bok olmadı,hep arkadas kalalım ayaı oldu. sona dedım ulan obur turlu denıyelm son derece yuzsusum burda sulukum utanma duygumu nerdeyse kaybettım ama bu ısın bu kadar kolay olabılcenı bılmıyodum +32132[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 topici açan kişiye: eğer güzel ve kaşar bi kız istiosan param var demicen işte onlar senin paran olup olmadığını nerden bilsinler bir kere marka giyinceksin paranı her fırsatta göstermeye çalış işte ne bilim o tip kızlar buna bakarlar[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bodrumda el hareketleriyle kadını alıp bara sokan adam gordum.ama konusmadı bile sadece el hareketi yaptı sen ben içeri girmek gibi bişiler yaptı.sora kız aa tabi gel dedi.girdiler içeri.2dk da sora adam hatunu cıkardı goturdu ve karanlıga kayboldular :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 eh yani. son kez yazıyorum; kişilik cinsiyetten daha önemlidir. bunu paticikte bir daha asla yazmıcam.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 arkadaslarla yürüyorduk önümüzdede kizlar varmiş neyse işte bir bmw yaklaşti kizlar birakayim mi gideceginiz yere dedi ve binip gittiler ben arkadan bagirdim abi beni de biraksana diye ama adam tabii adam duyar mi? nese cok sövdük saydik sansimiza ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Volfied, 25 Temmuz 2005 23:24 tarihinde demiş ki: araban var mi? paran var mi? teeee said: Zegna, 25 Temmuz 2005 23:25 tarihinde demiş ki: agzin laf yapiyomu? iyi giyinomusun? vs vs :) bittii...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 paticikte birine faydam dokunsun bari nerdesin yazlık filan mı yardım edebilirim istersen uzmanlığımı kız tavlama üztüne yaptım ben ve çok ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 başarı oranım 99% ;) 1%lik kısımda kız sağarsa veya körse diye yazdım benim yanımda takıl sana o sahilin en güzel kızını tavlim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bi resim koyda %99 luk oranı bizde görsek hani :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Belki şu şehir efsanesi yardım eder sana; Side'de bi abiden dinledim şahsen, bi arkadaşından bahsedio: Adam askerden gelmiş azmış falan neyse, ağacın dibinde oturuomuş, karşıda da bi yabancı kız. Adamla kız kesişmişler biraz. Adam gitmiş kızın yanına "Yes sex?" demiş. Kız da "yes yes" demiş. Götürmüş kızı otele ve sabaha kadar... :D Bu kadar malca olmasa da birazcık yırtık olmak ve kendine güvenerek konuşmak işini görecektir sanırım. :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 öle bi olay olma olasılıgı var ama.askerden gelir gelmez agacın dibine oturuo ve yabancı kızı nerden goruo :) ama dedimya el hareketi yaptı gotürdü die.mümkün yani adam turistlerden falan bahsetmio ama.türk kıza gidip yes sex de bakiyim :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Side'de Türk kızı bulma imkanın pek yok öyle diyim sana :) Çoğunlukla Alman turistler var. Ama olay tamamen doğru mudur orası tartışılır. Ama yine de diskoda Alman kızlar tarafından fordlandığımdan, olabilitesi pek de düşük değil :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 desene sidede falan die :) yazlık yer dogrudur yani.ben şahsen gordukten sora inanıyorum böle şeylere.cunku bu yabancı kızlara herşeyi yapmak mumkun[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Loli-pop, 25 Temmuz 2005 23:24 tarihinde demiş ki: abi böle konularda yüzsüz olcan gitcen kızın yanına kabul edene kadar sülük gibi yapışcan başka türlü olmuyo.. merak etme her zaman sen kazanırsın.. Katiliyorum daha 1 hafta once bodrumda club arendaydik adam bildiin özürlü kizin masasina gitti konusmadan onu bi 20 dk izledi daha sonra kiz bunla konusmaya basladi barda biseler ictiler ve ciktilar naptilar artik bilmiyorum aam herif tam çapulcuydu yani Burdan ne sonuç çikarioruz sülük gibi yapismakta yararli oluomus bazen[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar