Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız tavlama

nuwanda

Öne çıkan mesajlar

yaa stickylerdeki linkler calismio bn de konu aciim dedim.. sinir oluorm ben bu işe, sahilde akıl almaz derecedeki "kıro, görgüsüz" tipler super hatunlara sülük gibi yapısıp geziolar.. amaa.. amaaa biz bi kız bulmak icin bi tarafımızı yırtıorz... o kdr spor yapıorz fizk var sarı sac mavi goz var ( :D) (artık delirdim kusura bakmayın yazıcam) bi tane zor buluorm, o da nazlının onde gideni soz gecmio..
naapmak lazım ya, bnde her gece farklı bi kızla gezen tiplerden olmak istiorm :(
Sosyal ağlarda paylaş

abi böle konularda yüzsüz olcan gitcen kızın yanına kabul edene kadar sülük gibi yapışcan başka türlü olmuyo.. merak etme her zaman sen kazanırsın..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nuwanda, 25 Temmuz 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
tanıstıgım her kız dostum oluo

benımde en çok sıkıntı çektığım konu bu. hatta çıkma teklifime aldığım bir cevap var ''bir dostuz burak?!?!?''[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

benim aldıgım cwp: aa arda insan dostuna asık olmaz sana ole geliodur.. (haydaa bnden ii mi bilcen??)

ayrılınca da: cnm biz dost olarak daa iiyz yaa gulup egleniorz dost kalmak en iisi.. (o andan snra al o dostlugu....)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
msn= [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

sahilde gidiyoruk,
saat gece 4-5 bardan cıkmısız
2 tane rus kız benim dibimden yuruyorlar
onlarin hemen dibindede 2 turk kıro

adamlarda dil yok milletten yardım alıyorlar hoca su nasil denir bu nasil denir... kimsede takmiyor tabi, adamlarda el kol takiliyor ruslara..

yaklasık 300-400 metre bu sekilde sahil yüründü. bizde izliyoruz hazır yolda ordan geciyor, eglence maksat...

bi sure yurudukten sonra bu 2 kıro beyefendi pes dedi ve gerisin geriye yol aldilar.. 2 dakika gecmeden sahildeki yatlardan birinden baska bir amele firladı (teknenin calısanı belli.)

adamda dilde var agzıda cok iyi laf yapiyor, sonuc olarak kızları 2 dakikada bagladı ve bi sure sonra kızların ikiside adamın cıktıgı yatın icerisindeydiler bizde arkamıza bakmadan yolumuza gittik haliyle.
barda baska bir bayanla tanismis olup onla yuruyor olmasaydim o yolu ben yapacagimi bilirdim tabi

ama uzun lafin kisasi...

dil bilecen,
agzin laf yapacak
tipe bile bakmiyorlar neredeyse...[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nuwanda, 25 Temmuz 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
bnde her gece farklı bi kızla gezen tiplerden olmak istiorm :(

Marifet sanki
Bunu dusunecegine biraz kisisel gelisim kitabi oku diyecegim ama daha yasin da 16 imis. Daha cok gorup gecirmen lazim.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
:D tanıdıgım kızlara gore hayatlarında tanıdıkları en anlayıslı ince ruhlu erkegim :D sanırım benim sorunum bu, tanıstıgım her kız dostum oluo :(

İNCE RUH NEDİR?! GAY KANKA MUAMELESİ GORUYOSUN, WİLL AND GRACE GİBİ. SAKİN HAAA!

KRO OLUCAN, NE DEMİŞ ŞAİR? WE DRİFT DEEPER İNTO THE SUN, AS THE RUS COMES.[signature][hline]TOiO
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 26 Temmuz 2005 01:17 tarihinde demiş ki:
said:
:D tanıdıgım kızlara gore hayatlarında tanıdıkları en anlayıslı ince ruhlu erkegim :D sanırım benim sorunum bu, tanıstıgım her kız dostum oluo :(

WİLL AND GRACE GİBİ. SAKİN HAAA!

eheh cok guldum gece gece[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

[Bu mesaj jacabo tarafından 26 Temmuz 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sıkıldım artık kız muhabbetınden valla 20 yaşına kadar kız muhabbetı dahada sürecek muhtemelen yok buğün şunun yaptım,hastır ya o kız bana böyle dedi(şansız bir an)... valla sıkıldım ya artık aşık olamak istiyorum olupta şu kız konusundan kurtulmak istiyorum gerçekten BuNaLıM oldum :(Sende hiç ugraşma kızlarlan bence sonra erkenden bıkarsın sonra hade birine evlenmek istiyorum dersın sonra al başına belayı daha 20-22 yaşında evlenme hazıarlıklarına başladın valla benım gıbı yazık olur adama.Bence hiç uğraşma oluruna bırak...O zaman daha ii olujr gibime geliyor ama ne dersiniz bilmiyorum...,,,
Sosyal ağlarda paylaş

kızlar öyle kısa süreli ilişki istemezler bi defa sonra çekingen erkeği ben şahsen tutmam seviosa gelcek açık açık söyliicek..bazı erkekler kızlardan beklio yani o kdrda diil bnce.. bidefa önemli olan birşeyde karşlıklı olabilmesi kız ztn ufacıkta olsa bişey hissediosa bunu davranışlarıyla belli eder..ama bnce siz erkekler kaçmaın yanii...gidin söyleyin denein şansınızı olursa olur ztn olmazsa...boşverin gitsin :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...