Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askta boy farkı

tashmoo

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
bence önemli boyu 1.60 olan bir kadın ile boyu 1.95 olan birisi evlense ne olur, olmaz :) o yüzden çok fark olmamalı.
boyum 1.85. basketbol oynuyor ve süt içiyorum :-p
daha yaşım genç, boyumun uzaması için yeterli seneler var. umarım şöyle 1.90 olurum veya geçerim. ee, artık voleybolcu bulurum birtane.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

boyuna göre kimseyi sevmediğim için, bence önemsiz. yok nasıl duruyoruz, dışarıdan nası gözüküyoruz vs.. seviyosam gerisi bitmiştir[signature][hline] harvester
Like a thief in the night,
The wind blows so light.
It wars with my tears,
That won't dry for many years.
lylidn...
Sosyal ağlarda paylaş

Nie olmasin yau, bizim de aramisda 35cm.cik bi boy farki var ama kime ne gayet de güzel, herkesler bize bakio yolda sokakta :) Bi de demezler mi sen kisasin ama kalbin uzun :P size ne kardesim biz kisalar da bilimum tasima araclarinda rahat ediyoruz :D[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dingaer, 24 Temmuz 2005 17:13 tarihinde demiş ki:
said:
Chiptech, 17 Temmuz 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
napalım yani boyumuz 1.93 se. 1.90 olup, güzel olan kız var mı?.

hah işte benim de boyum 2.01 yani napacaz biz bana 1.98 lik bir kız bulun...

haha oha..Ben Varımmmm 1.98 :P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

halamı bu konu ya :) başka şeyler bulun konuşacak daha yaratıcı olun :)1 haftadır aynı konu konuşuyonuz :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Clementine, 25 Temmuz 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
said:
dasaaa, 24 Temmuz 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
1.98!!!!!

haha daha neler :P tırsma yaa 1.65 :D

Tüh... 1.98 olsaydın fenerbahçe bayanlara transfer ederdik seni... Paraya para demezdin.. Yatın katın falan olurdu...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...