mr_crafty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bi kere bele aynı boyda fakat bende daha kaslı sporcu bi kız arkadaşım vardı onunla beraberken kendimi eziq hissediodum hemen kurtuldum ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkuaz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 aşkta boy farkı.. yaşadım gördüm tavsiye etmiyorum...[signature][hline]where's my mind?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bence önemli boyu 1.60 olan bir kadın ile boyu 1.95 olan birisi evlense ne olur, olmaz :) o yüzden çok fark olmamalı. boyum 1.85. basketbol oynuyor ve süt içiyorum :-p daha yaşım genç, boyumun uzaması için yeterli seneler var. umarım şöyle 1.90 olurum veya geçerim. ee, artık voleybolcu bulurum birtane.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 boyuna göre kimseyi sevmediğim için, bence önemsiz. yok nasıl duruyoruz, dışarıdan nası gözüküyoruz vs.. seviyosam gerisi bitmiştir[signature][hline] harvester Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elisha Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Kısaların ve $i$kolarin hic sansi yok .. Bu arada bende $i$koyum ama uzunum Uehueh ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ya boy farkı fln yalan , dışarıdan nasıl gorundugunmi onemli yoksa yasadıgın aşk meşk işlerimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Dışardan insanların sizi nasıl gördüğünün aşkta ne önemi var.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: orc_lord, 20 Temmuz 2005 02:55 tarihinde demiş ki: basketbol oynuyor ve süt içiyorum :-p ee, artık voleybolcu bulurum birtane. cok sporcu bı aıle olur =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Benim eşim benden kısa hiçte sorun olmuo valla. Ama ben kısa olsam nolurdu. Hiç iyi olmazdı...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elisha Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: XaeroFarb, 20 Temmuz 2005 19:58 tarihinde demiş ki: Benim eşim benden kısa hiçte sorun olmuo valla. Ama ben kısa olsam nolurdu. Hiç iyi olmazdı... Doğruya Doğru =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 erkegin kısa olması,kadının kısa olmasından daha rahatsızlık verici...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: pipo_14, 21 Temmuz 2005 00:51 tarihinde demiş ki: erkegin kısa olması,kadının kısa olmasından daha rahatsızlık verici... hmm o da ilginç bi bakış açısı tabii O_o[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Benim boy +175, benden uzun seviglim olsa yanımda hiç gocunmam.. Ne güzel boylu poslu.. manken gibi.. tutututu maaşşşalllahh![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 valla bi 185 hiç fena olmazdı şöle 5 cm uzun daha denk gelmedi ama olcak[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 eniştem 188 teyzem de baya kısa sayılır 165 fln gayet de oluyolar.. ama ben 182 yim bi kız arkadaşım 153 gibi bişidi ben olamadım ??[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Nie olmasin yau, bizim de aramisda 35cm.cik bi boy farki var ama kime ne gayet de güzel, herkesler bize bakio yolda sokakta :) Bi de demezler mi sen kisasin ama kalbin uzun :P size ne kardesim biz kisalar da bilimum tasima araclarinda rahat ediyoruz :D[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Kendimden kısalara daha çok ilgi duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Chiptech, 17 Temmuz 2005 00:30 tarihinde demiş ki: napalım yani boyumuz 1.93 se. 1.90 olup, güzel olan kız var mı?. hah işte benim de boyum 2.01 yani napacaz biz bana 1.98 lik bir kız bulun...[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Dingaer, 24 Temmuz 2005 17:13 tarihinde demiş ki: said: Chiptech, 17 Temmuz 2005 00:30 tarihinde demiş ki: napalım yani boyumuz 1.93 se. 1.90 olup, güzel olan kız var mı?. hah işte benim de boyum 2.01 yani napacaz biz bana 1.98 lik bir kız bulun... haha oha..Ben Varımmmm 1.98 :P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 1.98!!!!![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hey maşallah 2.01 he!!vuuu(:[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 benim erkek arkadasım benden uzun,benden yana bir sorun olmadi, ama o ne der bilmem :)[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: dasaaa, 24 Temmuz 2005 21:35 tarihinde demiş ki: 1.98!!!!! haha daha neler :P tırsma yaa 1.65 :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 halamı bu konu ya :) başka şeyler bulun konuşacak daha yaratıcı olun :)1 haftadır aynı konu konuşuyonuz :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Clementine, 25 Temmuz 2005 00:15 tarihinde demiş ki: said: dasaaa, 24 Temmuz 2005 21:35 tarihinde demiş ki: 1.98!!!!! haha daha neler :P tırsma yaa 1.65 :D Tüh... 1.98 olsaydın fenerbahçe bayanlara transfer ederdik seni... Paraya para demezdin.. Yatın katın falan olurdu...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar