Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaptığınız en saçma şey???

Dagger

Öne çıkan mesajlar

bence o işin en saçma yönü kankaya aşık olmak değil, kız arkadaştan kanka yapmak..
çünkü hiç görmedim uzun süreli bir kız-erkek kanka modu..
hep bi taraf bi tarfa bi süre sonra ilgi duyuyo..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 26 Temmuz 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny valla ne diim çok geçmiş olsun boru gibi acı çekeceksin şimdiden söylemesi :) onla buluşmayı istemeyeceksin ama bir yandan da görmeyi isteyeceksin falan filan. erkek arkadaşlarından bahsettiğinde fenalaşıcan ama çaktırmamaya çalışacan. ona belli etmemek için extradan kasıcan falan. valla bilmiyorum benim şansıma güzel bitmişti sonu çıkmaya başladık falan ama sonu kötü oldu. :(
=)[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

oha adam içimi okudu
geçende sınıf arklarımızdan biri elini tutunca çıldırmıştım eheh, hatta konuşamamıştım sinirimden

tabi tek acı çeken ben değilmişim bunu öğrenmem güzel bişi :)

moruk kurtuluşu yokmu bunun
ulan şok oldum yannız çiptek içimi okudun ya
ellerinden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

ilk başlarda aşık değilimdir diye düşünürsün. daha sonraları böle ikidebi buluşursunuz ama bu acı vermeye başlar ara sıra ekmek istersin görmek istemezsin çünkü yanında oturuyodur ve sen ona sarılamıyosundur falan. buluştuğunda feci kasarsın göz göze gelmemeye çalışırsın feci saçmalarsın yani alakasız alakasız konuşursun bir an önce yanından uzaklaşmak istersin. geceleri uyuyamazsın sürekli onu düşünürsün. ona göre normal olan hareketi sen alala acaba o da seviyomu diye yorumlarsın. bu daha da bi koyar. eğer o biriyle çıkarsa mutlu olmasını istersin ama içten içe de kendini yersin. hep bugün sölicem yeter katlanamıyorum diye düşünürsün ama bi türlü söyleyemezsin.
gelelim açıkladığında ne olacağına.

1. kanımca hiçbir kız ve erkek kanka olamaz ikisi de heterosexuel olduğu sürece. illaki bir yakınlaşma olur çünkü aynı şeylerden hoşlanıyorsunuzdur vs. bu yüzden kızda sana ilgi duyuyo olabilir ama seni kaybetmemek için açıklayamıyo olabilir. açıklarsan belki çıkarsınız eğer şansınız varsa mutlu olursunuz ki ben çok mutluydum ama ne yazıkki ayrıldık ve bu daha acı bişey eski dostluk kalmadı 1,5 aydır yüzünü görmedim falan kötü bişey.

2. kız herşeye rağmen senle dost olmaya devam eder ama yine de bazı şeylerden çekinir erkek arkadaşlarını falan söylemek istemez seni incitmemek için..

3. arkadaşlığı keser bla bla. ama bunun olacağını pek sanmıyorum çünkü sonuçta dostsunuz bu kadar çabuk kesip atamaz.

hmm şimdi de şarkıyı yazalım repeate alıp günlerce, haftalarca dinlenen şarkıya..
p.s: sözleri baştan sona atlamadan okunmalıdır, okurken tüyler diken diken olur, sıcak basar, gözler dolar.

please tell me why do birds
sing when you're near me
sing when you're close to me

they say that i'm a fool
for loving you deeply
loving you secretly

but i crash in my mind
whenever you are near
getting deaf, dumb and blind
just drowning in despair
i am lost in your flame
it's burning like the sun
and i call out your name
whenever you are gone

please tell me why can't i
breathe when you're near me
breathe when you're close to me

i know, you know i'm lost
in loving you deeply
loving you secretly
secretly

but i crash in my mind
whenever you are near
just drowning in despair
i am lost in your flame
and i call out your name
whenever you are gone

tomorrow
(say it all tomorrow) i'll tell it all tomorrow
(say it all tomorrow) or the day after tomorrow
(say it all today) i'm sure i'll tell you then

well, i crash in my mind
whenever you are near
just drowning in despair
well, i am lost in your flame
and i call out your name
whenever you are gone

saybia - the day after tomorrow.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 25 Temmuz 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
Hayatımdaki en saçma şey 7 sene boyunca özel okula gönderilmemdi bence.Boşu boşuna gittim o ilk 7 sene boyunca devlet okulunda okusam , özelden birikmiş parlarlada Anadolu Lisesi için tam hazırlansam olmasa özel bir Liseye gitsem kalan paraylada sınavda bişi yapamazsam ki öle bişi olmaz özel üniye gitsem cok daha karlı ve mantıklı bişeyler olurdu.
Zorunlu İlköğretim'de Özel okumak kadar aptalca bişi yok bence

Aynı tartışmayı yaptım ailemle. Neden ilkokulda özel okula yolladınızda şimdi üni. için canımı çıkarıosunuz diye aşkına isyankar olmuştum.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

sacma diil gayet mantikli ...
sadece üzücü olabilir...
ortada ask olunca.... mesafesi umrunda olmuyo insanin...
karar veremiyor insan nasil olucagina... birden asik oluveriyosun... =) ask iste bu... ne güzel biseydir... ah...[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis....
Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis...

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...