Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior hakkında

heso

Öne çıkan mesajlar

said:
ozii_x, 07 Temmuz 2005 18:47 tarihinde demiş ki:

wg de koselerde cok kapıstım hunter ve warior ile.. warior beni 1 vs 1 de yenemez idda ediom :D healer ı varsa once ona bi sheep sonra warior a dalarım.. baktım ne mana kaldı ne hp ufak ufak yol alırım..
tabii.. 60 ol Crit gearli ar li arms fury warriorun charge ina blinkle sonra nerf warriors.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

ben akıl danışıcam , two handed axe ile gidip 31/20 arms/fury mi olayım?

yoksa dual wield alıp 20/31 arms/fury mi alayım?

bi tane video çektim de , duel wield ile harikalar yaratıyordu arkadaş.[signature][hline]valandil ownz j0o!
oportunist post yazarı.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 08 Temmuz 2005 13:57 tarihinde demiş ki:

Onemli Not = Pvp de Def modifier calishmaz.

Ya bana çalışıyor gibi geliyor. Def gearlı bi eleman ( kendisi kardeşim olur) ile denedim Çok fazla parry miss dodge yapıyor. horde mensubu elemanlarlada denediğimde pek değişik bişey çıkmadı.

Nerf pls :[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

zaten kendinden 7 lvl ust bi player'a doru duzgun vuramıyosun vursanda dmg vermeiyosun adam gibi bunun sebebi defans'ın calışması falan, ha linear bi denklemi yok, o yuzden fark arttıkca miss oranıda aynı oranda artmıyo artış azlarak artıyuo.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

7lvl üstü playerı bırak direk ?? olan elemanlara dalmıştım 44warrior ve 43 priest grup halinde. wariror,paladin,hunter yendiğimiz hatırlayabildiğim classlar tabi 2v1 şeklinde yenmiştik.

hata bir keresinde 35 wariror olarak 44mage almıştım.her bi tarafımdan bal damlayarak.
adamın manası yoktu daldım %80'e geldi poly yedim adam evocation attı sonra giriştik birbirimize son anda bende %6 kalmıştı ondan %20'den az execute attım crit oldu adam yattı.gülmekten bende geberdim sonra =)
tabi normal vurduğum dmglerde de crit vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım duzeldi oda, ben yukarda yazdım zaten mesela 7 lvl ustunle 20 lvl ustundeki fark cok fazla olmuyo miss, dmg red, resist grafiği böle giderek yataylasıyo 1/x^2 gibi.

kendi lvl'ını 100 vuruyoun
5lvl ustune 50
7lvl'ıa 40
20 lvl ustunede 35 gibi oluyo yanı.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

su an bende tam olarak bilmiyorum ama def calısırsa cok saglam olur warrior ve ona gelebilecek en guzel yenilik olur tam anlamıyla warrior oynadıgınızı hissedersiniz dusunsenize buyu atıyosun resist ya da dot atıyosun 30 sn kalacagına 20 sn kalıyo falan guzel olur ama gelir mi bilmiyorum her lvl da 5 def aldıgınızı dusursek item iydi vs idi +30 def falan gelse 6 lvl yuksek birine dalıyo gibi olursunuz ve cok guzel olur..en azından warrior teke tekte bisiler yapabilir root resist olabilir mage in nova si resist olabilir 1 seferde poly olacagina 2-3 seferde olabilir falan vs..
Sosyal ağlarda paylaş

Yok işte bende onu diyorum bi lvl ustundeki adamla savaşıyomuş gibi olman iöçin 5 defqns fazla olması gerekiyo adamın 2 lvl ustundemiş gibi savaşması için 10 değil 25-20 gerekiyo, giderek onemi ve etkisi azalıyo yanı.

Daha doğrusu benım tecrubelerden cıkardığım, vede dev lerle konuştuklarımdan bunu anladım.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

hadi bakalım su yenilik olayı warrior a yoneldiginde su def olayına da el atılırsa gercekten aynı gun direk priest i bırakıp warrior um la oynamaya baslarım :) bi warrior un def inin bi mage ya da priest le aynı olması dusunulemez cogu war benimle aynı fikirdedir zaten su an ki halde su def olayına bi cozum gelse shaman gibi oturmus gibi class olur(lol)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
Way, 10 Temmuz 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
su an bende tam olarak bilmiyorum ama def calısırsa cok saglam olur warrior ve ona gelebilecek en guzel yenilik olur tam anlamıyla warrior oynadıgınızı hissedersiniz dusunsenize buyu atıyosun resist ya da dot atıyosun 30 sn kalacagına 20 sn kalıyo falan guzel olur ama gelir mi bilmiyorum her lvl da 5 def aldıgınızı dusursek item iydi vs idi +30 def falan gelse 6 lvl yuksek birine dalıyo gibi olursunuz ve cok guzel olur..en azından warrior teke tekte bisiler yapabilir root resist olabilir mage in nova si resist olabilir 1 seferde poly olacagina 2-3 seferde olabilir falan vs..

+def dodge parry sansını arttırmıyor muydu büyülere resist falan nedir eheh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...