Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: ozii_x, 07 Temmuz 2005 18:47 tarihinde demiş ki: wg de koselerde cok kapıstım hunter ve warior ile.. warior beni 1 vs 1 de yenemez idda ediom :D healer ı varsa once ona bi sheep sonra warior a dalarım.. baktım ne mana kaldı ne hp ufak ufak yol alırım.. tabii.. 60 ol Crit gearli ar li arms fury warriorun charge ina blinkle sonra nerf warriors.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben akıl danışıcam , two handed axe ile gidip 31/20 arms/fury mi olayım? yoksa dual wield alıp 20/31 arms/fury mi alayım? bi tane video çektim de , duel wield ile harikalar yaratıyordu arkadaş.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 pvp = 31/20 arms fury & ar yada ice barbed[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 priest içinde sanırım 14 ap 1 dps melee priest yapçam ben hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 innerfire'la takılırsın artık[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Delidumrul, 08 Temmuz 2005 13:57 tarihinde demiş ki: Onemli Not = Pvp de Def modifier calishmaz. Ya bana çalışıyor gibi geliyor. Def gearlı bi eleman ( kendisi kardeşim olur) ile denedim Çok fazla parry miss dodge yapıyor. horde mensubu elemanlarlada denediğimde pek değişik bişey çıkmadı. Nerf pls :[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 calishsa senden 7 lvl ust bir playera ne dmg vurabilirsin ne buyu tutturabilirsin.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 zaten kendinden 7 lvl ust bi player'a doru duzgun vuramıyosun vursanda dmg vermeiyosun adam gibi bunun sebebi defans'ın calışması falan, ha linear bi denklemi yok, o yuzden fark arttıkca miss oranıda aynı oranda artmıyo artış azlarak artıyuo.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 7lvl üstü playerı bırak direk ?? olan elemanlara dalmıştım 44warrior ve 43 priest grup halinde. wariror,paladin,hunter yendiğimiz hatırlayabildiğim classlar tabi 2v1 şeklinde yenmiştik. hata bir keresinde 35 wariror olarak 44mage almıştım.her bi tarafımdan bal damlayarak. adamın manası yoktu daldım %80'e geldi poly yedim adam evocation attı sonra giriştik birbirimize son anda bende %6 kalmıştı ondan %20'den az execute attım crit oldu adam yattı.gülmekten bende geberdim sonra =) tabi normal vurduğum dmglerde de crit vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ama sole bişey var mesela, overpower, execute, slam falan defans farkından oluşan olaylardan etkilenmiyo sanki defansınız aynıymıs gıbı vuruyo, garip ama gercek.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 o zaman 10 tane 49 1 tane lvl 60 i kesinlikle olduremez o hesaba gore. ama pratikte hicte oyle degil. bu arada special attaklarin bazilarinda sorun var sanirim cuce bi aralar res sick olsan dahi op falan vurdugunda full dmg vuruyordu.hala aynimi bilmiyorum ama[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sanırım duzeldi oda, ben yukarda yazdım zaten mesela 7 lvl ustunle 20 lvl ustundeki fark cok fazla olmuyo miss, dmg red, resist grafiği böle giderek yataylasıyo 1/x^2 gibi. kendi lvl'ını 100 vuruyoun 5lvl ustune 50 7lvl'ıa 40 20 lvl ustunede 35 gibi oluyo yanı.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bilmeden, kesin böyledir diye yazanlara hastayım. Birkaç patch önce, defence gearlı warriora hunter dmg veremiyordu. Sonra blizz defencein etki oranını azalttı ranged attacklara karşı.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Walla av de 2 tane app warrior kesmekle olmuyor bu işler bol keseden sallamayın oynayana bakar bu işler bütün warriorları eşşeğin g.tune sokmanın bi manası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 burada warriorlar hakkinda kesin yazi yazanlar emin olun bilgilerine dayanarak yazi yazarlar.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 su an bende tam olarak bilmiyorum ama def calısırsa cok saglam olur warrior ve ona gelebilecek en guzel yenilik olur tam anlamıyla warrior oynadıgınızı hissedersiniz dusunsenize buyu atıyosun resist ya da dot atıyosun 30 sn kalacagına 20 sn kalıyo falan guzel olur ama gelir mi bilmiyorum her lvl da 5 def aldıgınızı dusursek item iydi vs idi +30 def falan gelse 6 lvl yuksek birine dalıyo gibi olursunuz ve cok guzel olur..en azından warrior teke tekte bisiler yapabilir root resist olabilir mage in nova si resist olabilir 1 seferde poly olacagina 2-3 seferde olabilir falan vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Yok işte bende onu diyorum bi lvl ustundeki adamla savaşıyomuş gibi olman iöçin 5 defqns fazla olması gerekiyo adamın 2 lvl ustundemiş gibi savaşması için 10 değil 25-20 gerekiyo, giderek onemi ve etkisi azalıyo yanı. Daha doğrusu benım tecrubelerden cıkardığım, vede dev lerle konuştuklarımdan bunu anladım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hadi bakalım su yenilik olayı warrior a yoneldiginde su def olayına da el atılırsa gercekten aynı gun direk priest i bırakıp warrior um la oynamaya baslarım :) bi warrior un def inin bi mage ya da priest le aynı olması dusunulemez cogu war benimle aynı fikirdedir zaten su an ki halde su def olayına bi cozum gelse shaman gibi oturmus gibi class olur(lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yok zaten bi talentla +10 defance alabılıyosun ama cok bayık asla almam =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 arkasında healer olan warioru alamazsın mantıgını anlamadım ?? Arkasında priest olunca kim kimi 1 vs 1 alabilirki ^^[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Frost mage =) hemde istediği sırayla alır =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-warrior&t=74295&p=1&tmp=1#post74295 makro cenneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Way, 10 Temmuz 2005 20:57 tarihinde demiş ki: su an bende tam olarak bilmiyorum ama def calısırsa cok saglam olur warrior ve ona gelebilecek en guzel yenilik olur tam anlamıyla warrior oynadıgınızı hissedersiniz dusunsenize buyu atıyosun resist ya da dot atıyosun 30 sn kalacagına 20 sn kalıyo falan guzel olur ama gelir mi bilmiyorum her lvl da 5 def aldıgınızı dusursek item iydi vs idi +30 def falan gelse 6 lvl yuksek birine dalıyo gibi olursunuz ve cok guzel olur..en azından warrior teke tekte bisiler yapabilir root resist olabilir mage in nova si resist olabilir 1 seferde poly olacagina 2-3 seferde olabilir falan vs.. +def dodge parry sansını arttırmıyor muydu büyülere resist falan nedir eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar