Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Tarz

Thestral

Öne çıkan mesajlar

Biraz önce "Casper"'ı izliyordum da filmin ortasında hayaletler ile prof. bar gibi bir ortamda iken prof.'un söylediği(yaptığı her neyse) müzik ile, filmin en sonunda hayeletler cadılar bayramını kutlarken yaptıkları müzik tarzı ne? Müzik ile aram pek iyi olmadığı için (eh perküsyon aletleri ile yapılanlar hariç. o konuda ödevimi iyi çalıştım ve çalışıyorum) ne olduğunu bilmiyorum. Umarım filmi izlemiş olan birisi çıkar[signature][hline]Kırılsada kanadımız, asiye çıksa adımız
Duyan duysun, bilen bilsin gülüm
Öyledir bizim sevdamız
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu "Geleceğe Dönüş" filmi vardı. Hani bi prof. vardı yine. İlk önce bir arabayı daha sonra bir treni zaman makinesi yapıyordu. İşte orada çocuk annesi ile babasının gençliğine gidiyor ve onların öpüştüğü partide gitar çalıyor. İşte orada yaptığı müzik tarzınıda söyleyebilirsiniz.

Çok zor sorular mı soruyorum.[signature][hline]Kırılsada kanadımız, asiye çıksa adımız
Öyledir bizim sevdamız
Sosyal ağlarda paylaş

Peki benim hangi grubun kasetini almam lazım ki kendimi tatmin edeyim. En azından bir arkadaş eski rock demiş. Bunun kaseti filam bulunmaz mı? Bulunursa hangi gruptur, müzisyendir, şarkıcıdır. Artık her neyse bunun ismi ve albümünün ismi nedir.[signature][hline]Kırılsada kanadımız, asiye çıksa adımız
Öyledir bizim sevdamız
Sosyal ağlarda paylaş

Casper'ı ben de izledim demin eheh...Oradaki blues yalnız doğru hatırlıyorsam da şarkının ismini getiremedim...Kaset olarak da Blues Brothers'ı al zaten 2 tane felan kasedi var galiba...[signature][hline][Bob Marley]
Egoist Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...