Thestral Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Biraz önce "Casper"'ı izliyordum da filmin ortasında hayaletler ile prof. bar gibi bir ortamda iken prof.'un söylediği(yaptığı her neyse) müzik ile, filmin en sonunda hayeletler cadılar bayramını kutlarken yaptıkları müzik tarzı ne? Müzik ile aram pek iyi olmadığı için (eh perküsyon aletleri ile yapılanlar hariç. o konuda ödevimi iyi çalıştım ve çalışıyorum) ne olduğunu bilmiyorum. Umarım filmi izlemiş olan birisi çıkar[signature][hline]Kırılsada kanadımız, asiye çıksa adımız Duyan duysun, bilen bilsin gülüm Öyledir bizim sevdamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ahah biraz extreme bi soru oldu be abi.... casperı herkes izlemiştirde, barda çalan şarkıyı kim hatırlasın :-)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ya bu "Geleceğe Dönüş" filmi vardı. Hani bi prof. vardı yine. İlk önce bir arabayı daha sonra bir treni zaman makinesi yapıyordu. İşte orada çocuk annesi ile babasının gençliğine gidiyor ve onların öpüştüğü partide gitar çalıyor. İşte orada yaptığı müzik tarzınıda söyleyebilirsiniz. Çok zor sorular mı soruyorum.[signature][hline]Kırılsada kanadımız, asiye çıksa adımız Duyan duysun, bilen bilsin gülüm Öyledir bizim sevdamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 rock olmalı işte eskilerin rock ı :P ordaki şarkıda jony be good ^^ya da öyle bir şey olmalıydı :P[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 geleceğe dönüşte bi yerde Mr Sandman çalıyodu.Duyunca bi garip oldum Blind Guardian dan hatırladım da[signature][hline]We have work to do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Peki benim hangi grubun kasetini almam lazım ki kendimi tatmin edeyim. En azından bir arkadaş eski rock demiş. Bunun kaseti filam bulunmaz mı? Bulunursa hangi gruptur, müzisyendir, şarkıcıdır. Artık her neyse bunun ismi ve albümünün ismi nedir.[signature][hline]Kırılsada kanadımız, asiye çıksa adımız Duyan duysun, bilen bilsin gülüm Öyledir bizim sevdamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Casper'ı ben de izledim demin eheh...Oradaki blues yalnız doğru hatırlıyorsam da şarkının ismini getiremedim...Kaset olarak da Blues Brothers'ı al zaten 2 tane felan kasedi var galiba...[signature][hline][Bob Marley] Egoist Ben!!!(Ünlemlere de bak) Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 rock'n roll...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Chuck Berry - Johnny B. Goode Geleceğe dönüş Marty'nin çaldığı parça Ehe bide aquila yazmış Rock'n'Roll tabiki nacizane türümüzün adı :) [signature][hline]Legend ,Dream or Music... Pink Floyd [Bu mesaj Feandreu tarafından 30 Temmuz 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar