berksank Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 knight online da böyle bi olayı kullanan türk arkadaşlarımız var mı diye merak ettim de....
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 evet kullanan var bende kullandım ama benimki ventrilo ydu. TS ki kullanan cok kişi yanıorum[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Teamspeak NeDir?[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK Www.TedasaKafamGirsin.tK[Yakında]
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 oyun içinde micrafon aracılıgyla sesli iletişim programı[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
berksank Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 şu anda oynuormusun ko yu Shadowfax
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 vent, ts turu bi program olmadan bu is olmaz zaten..[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 anaaaa, biz msni kullandık bi süre bu iş için. ulan teknoloji ....
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Merak ediyorum patriot kullansa ne olur =) Biz kullanıyorduk gayet güseldi knights da iken
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ventrillo da kullandım şu an TS kullanıyoruz.Pklarda gerçekten çok yararlı oluyor.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: berksank, 29 Temmuz 2005 19:57 tarihinde demiş ki: şu anda oynuormusun ko yu Shadowfax evet oynuyorum ne olduki ??[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 abi ts eyvalla ama pk da party leader ken aman acmayın beyninizi şaapıolar onu al bunu seekingden gel git vur kac aman yaa[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 en son videoda adam leroooooooooooy leroooy die bağrıyodu pk esnasında,işe yarıyor demekki,bu arada blood un yeni videoları yokmu yaw
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yaf nerde var videolar bende bakam?[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: holigun, 29 Temmuz 2005 21:58 tarihinde demiş ki: en son videoda adam leroooooooooooy leroooy die bağrıyodu pk esnasında,işe yarıyor demekki,bu arada blood un yeni videoları yokmu yaw o ses WOW'dan bi videoya ait bu arada... leeroy jenkis efsanesi yani. ha bizim deliler de bagiriyolar ayni sekilde o ayri. bazen saatlerce geyik yapiyoz guzel oluyo..[signature][hline]lütfücüğüüüm!
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 o.O Abartılmıştı bu leeroy kişisi artık üper süper mega king kong abartılmış o.O[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bu leeroy yan urunleri bitmiyor zaten.. official sitesi bile acildi. bu guzel olmus ama...[signature][hline]lütfücüğüüüm!
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bende bağırıyordum öyle ama arkdaşalr anlamıyınca vazgeçtim :D Teamspeak güzel bi olay. Bir kere ayrı ayrı şehirlerde pk yaparken kullamıştık. Ama arkadaşlar bir süre sonra geyiğe katlanamayıp kapattı. Ama bir adamınız başka kafedeykende yararlı bir olay. Bir ker eoldu bize. Buffer'a diyoruz ön kapıya gel tam o sırada arkaya karar veriyoruz arka yazıyoruz bir bakıyoruz orclar var arkada tam gelme orc yazarken buffer yatıyor falan :D TS yararlıdır :D[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari
Öne çıkan mesajlar