Nukem_Verite Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 are fazla orda atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 C/P valla =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hmm katılyıroum katılamasam ımza yerıne kullanmazdım o lafı not: alkolluyum an itibariyle kusr abkaamayın.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben valla cok sevıyorum yanı o kadarcok sevıyorum kıı anlatamamm harbı cok tatlı bı kız benım dusucnem[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: BlaCk, 28 Temmuz 2005 03:10 tarihinde demiş ki: hmm katılyıroum katılamasam ımza yerıne kullanmazdım o lafı not: alkolluyum an itibariyle kusr abkaamayın. Yok canım, niye kusura bakalım :)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 çok rüküş giyinio bakasım gelmio..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hastasıyım hatunun! ben aptalmıyım adlı parcasını her gün ofisde eşlik ederek söylüyoruz. özelliklede böle sabahın bi körüne dek sabahkladıgımız gecelerde. beni bana anlatan bir şarkı. o aşktan vurmuş demini, biz işten vuruyoruz. ayrıca fırlama pop kültürüne inat, gayet başarılı şarkıları.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Rüzgar esti üstümee üstümeee Seni vurdu yüzümeee yüzümeeee[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aslında biraz uçuk ama fena değil[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: karakedi, 28 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: hastasıyım hatunun! ben aptalmıyım adlı parcasını her gün ofisde eşlik ederek söylüyoruz. özelliklede böle sabahın bi körüne dek sabahkladıgımız gecelerde. beni bana anlatan bir şarkı. o aşktan vurmuş demini, biz işten vuruyoruz. ayrıca fırlama pop kültürüne inat, gayet başarılı şarkıları. işte harika bi cvp !!! +5468463463843,3216847324 katıldıgımı belli edem[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 harika bir cevaptan sonra harika bir yorum da geliyor. Sucka![signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bütün kızlar toplaaandık toplaandııık biz onlardan hoşlandııık hoşlandııkk..blmemne niye zorlandıııık zorlandııık... bumu güzel?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Sacma sozlerle sarkı yapmakta usta bırı hıc tarzım degıl Perbat...[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bacağım kırık gittiğim tatilde gene bacağım kırık şekilde deynekle konsere gittim(gnctrkcll 40 derece konserleri). staras dan tanıdıklarım vardı mix'e girdim. önce sahnede kısa etekli nil'i alttan izledim :) sonra ordan indi bizim oraya geldi, kardeşime çok benziyorsun ayağı yaptı konuştuk biraz sonra duman çıktı gitti oda. şarkıları söz olarak beğenmıyorumda ritimleri falan bence fena değil.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kız çok tatlı,çok güzel şarkıları ise....şarkıcı mıydı o?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar