Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 C/P valla =)[signature][hline]Click! Welcome back!!
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hmm katılyıroum katılamasam ımza yerıne kullanmazdım o lafı not: alkolluyum an itibariyle kusr abkaamayın.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben valla cok sevıyorum yanı o kadarcok sevıyorum kıı anlatamamm harbı cok tatlı bı kız benım dusucnem[signature][hline]--Borgır--
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: BlaCk, 28 Temmuz 2005 03:10 tarihinde demiş ki: hmm katılyıroum katılamasam ımza yerıne kullanmazdım o lafı not: alkolluyum an itibariyle kusr abkaamayın. Yok canım, niye kusura bakalım :)[signature][hline]Click! Welcome back!!
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 çok rüküş giyinio bakasım gelmio..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hastasıyım hatunun! ben aptalmıyım adlı parcasını her gün ofisde eşlik ederek söylüyoruz. özelliklede böle sabahın bi körüne dek sabahkladıgımız gecelerde. beni bana anlatan bir şarkı. o aşktan vurmuş demini, biz işten vuruyoruz. ayrıca fırlama pop kültürüne inat, gayet başarılı şarkıları.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Rüzgar esti üstümee üstümeee Seni vurdu yüzümeee yüzümeeee[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aslında biraz uçuk ama fena değil[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: karakedi, 28 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: hastasıyım hatunun! ben aptalmıyım adlı parcasını her gün ofisde eşlik ederek söylüyoruz. özelliklede böle sabahın bi körüne dek sabahkladıgımız gecelerde. beni bana anlatan bir şarkı. o aşktan vurmuş demini, biz işten vuruyoruz. ayrıca fırlama pop kültürüne inat, gayet başarılı şarkıları. işte harika bi cvp !!! +5468463463843,3216847324 katıldıgımı belli edem[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 harika bir cevaptan sonra harika bir yorum da geliyor. Sucka![signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bütün kızlar toplaaandık toplaandııık biz onlardan hoşlandııık hoşlandııkk..blmemne niye zorlandıııık zorlandııık... bumu güzel?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Sacma sozlerle sarkı yapmakta usta bırı hıc tarzım degıl Perbat...[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı...
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bacağım kırık gittiğim tatilde gene bacağım kırık şekilde deynekle konsere gittim(gnctrkcll 40 derece konserleri). staras dan tanıdıklarım vardı mix'e girdim. önce sahnede kısa etekli nil'i alttan izledim :) sonra ordan indi bizim oraya geldi, kardeşime çok benziyorsun ayağı yaptı konuştuk biraz sonra duman çıktı gitti oda. şarkıları söz olarak beğenmıyorumda ritimleri falan bence fena değil.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Dogbert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kız çok tatlı,çok güzel şarkıları ise....şarkıcı mıydı o?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Öne çıkan mesajlar