Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nil Karaibrahimgil hakkında !!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hmm katılyıroum
katılamasam ımza yerıne kullanmazdım o lafı

not: alkolluyum an itibariyle kusr abkaamayın.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
said:
BlaCk, 28 Temmuz 2005 03:10 tarihinde demiş ki:
hmm katılyıroum
katılamasam ımza yerıne kullanmazdım o lafı

not: alkolluyum an itibariyle kusr abkaamayın.

Yok canım, niye kusura bakalım :)[signature][hline]Click!
Welcome back!!
Mesaj tarihi:
çok rüküş giyinio bakasım gelmio..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
hastasıyım hatunun!

ben aptalmıyım adlı parcasını her gün ofisde eşlik ederek söylüyoruz. özelliklede böle sabahın bi körüne dek sabahkladıgımız gecelerde.

beni bana anlatan bir şarkı.

o aşktan vurmuş demini,
biz işten vuruyoruz.

ayrıca fırlama pop kültürüne inat, gayet başarılı şarkıları.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Mesaj tarihi:
said:
karakedi, 28 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
hastasıyım hatunun!

ben aptalmıyım adlı parcasını her gün ofisde eşlik ederek söylüyoruz. özelliklede böle sabahın bi körüne dek sabahkladıgımız gecelerde.

beni bana anlatan bir şarkı.

o aşktan vurmuş demini,
biz işten vuruyoruz.

ayrıca fırlama pop kültürüne inat, gayet başarılı şarkıları.

işte harika bi cvp !!! +5468463463843,3216847324 katıldıgımı belli edem[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer ***
Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
Mesaj tarihi:
bütün kızlar toplaaandık toplaandııık biz onlardan hoşlandııık hoşlandııkk..blmemne niye zorlandıııık zorlandııık...

bumu güzel?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
bacağım kırık gittiğim tatilde gene bacağım kırık şekilde deynekle konsere gittim(gnctrkcll 40 derece konserleri). staras dan tanıdıklarım vardı mix'e girdim. önce sahnede kısa etekli nil'i alttan izledim :) sonra ordan indi bizim oraya geldi, kardeşime çok benziyorsun ayağı yaptı konuştuk biraz sonra duman çıktı gitti oda. şarkıları söz olarak beğenmıyorumda ritimleri falan bence fena değil.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
kız çok tatlı,çok güzel
şarkıları ise....şarkıcı mıydı o?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
  • Yeni Oluştur...