Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nil Karaibrahimgil hakkında !!!!

CallyLoveLace

Öne çıkan mesajlar

hastasıyım hatunun!

ben aptalmıyım adlı parcasını her gün ofisde eşlik ederek söylüyoruz. özelliklede böle sabahın bi körüne dek sabahkladıgımız gecelerde.

beni bana anlatan bir şarkı.

o aşktan vurmuş demini,
biz işten vuruyoruz.

ayrıca fırlama pop kültürüne inat, gayet başarılı şarkıları.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 28 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
hastasıyım hatunun!

ben aptalmıyım adlı parcasını her gün ofisde eşlik ederek söylüyoruz. özelliklede böle sabahın bi körüne dek sabahkladıgımız gecelerde.

beni bana anlatan bir şarkı.

o aşktan vurmuş demini,
biz işten vuruyoruz.

ayrıca fırlama pop kültürüne inat, gayet başarılı şarkıları.

işte harika bi cvp !!! +5468463463843,3216847324 katıldıgımı belli edem[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer ***
Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
Sosyal ağlarda paylaş

bacağım kırık gittiğim tatilde gene bacağım kırık şekilde deynekle konsere gittim(gnctrkcll 40 derece konserleri). staras dan tanıdıklarım vardı mix'e girdim. önce sahnede kısa etekli nil'i alttan izledim :) sonra ordan indi bizim oraya geldi, kardeşime çok benziyorsun ayağı yaptı konuştuk biraz sonra duman çıktı gitti oda. şarkıları söz olarak beğenmıyorumda ritimleri falan bence fena değil.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...