BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Erutan, 27 Temmuz 2005 15:28 tarihinde demiş ki: E peki ? Fuck you diye şarkı yapana OHA UBER SÜPER! diyorsunda Kek yaptım diye şarkı yapana hayır gelmez diyorsun? Ingilizce olunca yani Mantıksız olmuyormu bumudur bunun açıklaması? budur. İlk bomban bu bak. Bana diyosunki Fuck u diye şarkı yapıyolar onları super dıyosun dıyorsun. Hani göster bakalım nerde demisim diye soruncada hık-mık ben ornek şeyetmistim sen anlamamışsın ayagı yapıyosun. Bomboş konusup sacmaladın dıyorum cunku bıraz dıkkat etsen sende gorukcesın sacmaladıgını. said: Erutan, 27 Temmuz 2005 15:28 tarihinde demiş ki: Black sen Saçmalıyorsun asıl yahu.. Ingilizce Türkçeye girmişsin ne demektir? yahu Müziğin dili yoktur.Bana saçma diyosun ama kendin saçmalamışsın. Ozaman Adam Ibranice bişey yazsın şarkının adını anlamını bilmeden ben sevmedim, hayır gelmez bu adamdan mı diceksin? Birde Yabancı şarkıların Sözlerini türkçeye cevir bakalım ne kadar Anlamlı sözler var? İngilizce-Turkce' olayına gırmıssın diyerek, senın orada yabancı kelımelerle yapılan sarkı sozlerıyle turkceler arasında sacma bı ılıskı kurma cabanı anlatmak ıcın demistim. Cunku yine sacmalamıssın. Öyle ortaya cıkıp "Sen bu kızın yaptıgı sarkıları begenmıyosan amaağ sende FUCK U dıye şarkılar yapıyolar dınlıyosun bayılıyosun yaağ gordunmu" seklinde ornekler vermeye calısıyosun. Sen olayı farklı bi yerinden anlamıssın sanırım o yuzden sacma ornekler verıyosun. Ben muzıgın dili bellidir gerisi yalandır diye bi beyanat mı verdim sanki boyle yok ibrancidir yok sankı bılmıyormusum gıbı muzıgın dılı yoktur demeler falan. Elbette farkındayım ben bunların ama sen kucuk caplı yanlıs anlamalardan sacma seyler cıkarıp yazıyosun. Dinledigim tarzdaki sözleri turkceye cevırdıgımde gayet anlamlı, konulu seyler cıkıyor. Hayır bıldıgın ettıgın yok ne dinledigim hakkında sırf konusmak laf sokmak ıcın konusuyosun. Sıcak basına vurmus sanırım. said: CallyLoveLace, 27 Temmuz 2005 15:27 tarihinde demiş ki: senin gibimi boş konuşmuş ??? lol, "post atmak icin post atıyorum" yazsaymıssında olurmus bu mesajın yerine[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 arkadaşlar biraz daha saçmalarsanız bu tok uçucak ona göre, Erutan lütfen şu müzik otoritesi gibi konuşma huyundan da vazgeç, insanlarla düzgün tartışacaksan tartış, (kendisini daha önce pmden uyarmıştım, ikinci uyarımı bu topic altında yapıyorum, üçüncüde bölümeme girememesi için esmen gidip adminlere başvurucam) Nil'e gelirse, eğer çok sıkkınsan güzel gelebilir şarkıları, ama ben esma sultandaki konserindeyken istanbul manzarası ve şarabı nile tercih etmiştim doğrusu... btw.. Mein Dinganicht olaiblir öyle bi şarkı vardı, I wanna fuck you fuck you fuck you diye sözleri vardı =) [signature][hline]MVAB [Bu mesaj Berk tarafından 27 Temmuz 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 edit [Bu mesaj Erutan tarafından 27 Temmuz 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Uyarıyı dikkate almayıp gereksiz saldırganca tavrını sürdürdüğü için Erutan bir süreliğine müzik bölümüne mesaj atamayacak [Bu mesaj Berk tarafından 27 Temmuz 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Berk, 27 Temmuz 2005 21:55 tarihinde demiş ki: Uyarıyı dikkate almayıp gereksiz saldırganca tavrını sürdürdüğü için Erutan bir süreliğine müzik bölümüne mesaj atamayacak [Bu mesaj Berk tarafından 27 Temmuz 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] ne alaka tatışıyoz şurda !!! Bi insnın şımarıklıgını şarkı sözlerinyle anlayan nickni bile hatırlamadıgım adam ki o yüce insan aşmış nasıl anlıyosa bi insanın şımarıklıgını sözlerlen hll. bütün kızlar toplandık die şımarık ise... neremi yi söleyen ne oluyo söle yüce insan kamil herif söle ....[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene... [Bu mesaj CallyLoveLace tarafından 27 Temmuz 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj CallyLoveLace tarafından 27 Temmuz 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 eheh neremiyle ne ilgisi var?ben bunu yerlerken onu yücelttim mi?kimseye saldırıda da bulunmadım, bana son derece şımarık geliyo, sesinin tınısından şımarıklık akıyo bence, bak boldla yazıp altını çiziyorum bence şarkı sözleri de tam bir şımarıklık abidesi.. örnek mi veriyim? "onun aşkı bana x-large" "denizden çıkıp yeni bikinimle üşümek ürpermek istiyorum" "aşkın budur sözcük anlamı: arıyorsun sen belanı" anlayamıyorum yani neden hemen saldırıya geçiyosunuz ki?bana katılanlar da olmuş katılmayanlar olmuş ne güzel işte, ben size "oo yüce varlık aşmış insan helelölö" diyo muyum?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Cally sen de tartışmalarda başak üyelere "herif" diye hitap etmeye devam edersen bu topik uçacak. seviyeli tartışamayacaksanız hiç tartışmayın bu bölümde lütfen[signature][hline]MVAB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bnce gereksiz sözleri sacma sewmiom[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 BOmb benb uçurdum topicimi başkasına bırakmam Bomb !!![signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 cevabınızı aldığınız anlamına geliyo bu, ne güzel :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bizmi daha bvi cvp arıyoz nerde cvp açıklayın cvp veriiin cvp !!!![signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bide neye cvp arıyozki !'!! konu,şuyoz[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 dicek bişi bulamıyosun bari çabalama :) ben dicemi dedim işte, senin de ekleyeceğin bişey varsa ekle..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bence kendi tarzında gayet ba$arılı ha sevıyor muyum hayır ama sevenleri vardır dogaldır yanı ılla herkes sevcek dıye bısey yok[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Valla kart reklamına çıkmadan önce seviodum sonra vazgeçtim. Dinlemedim bi daha.. Ps:evet flashberk sağolsun. :P[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben seviyorum kendisini. hoş bi insan bazı şarkılarıda güzel ,bi çoklarından iyi bence[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Sesini ve sarkilarini begeniyorum bknz. kis sarkisi , ruzgar .. Ayrica kendisi bogazici halkla iliskiler mezunu gayet saglam bi kiz kiskanmayin :P[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sesinin kötü olduğunu düşünen yok mu? metalci veya rockçı gözüyle bakmasam bile kötü bir sesi var bence. : l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: CallyLoveLace, 27 Temmuz 2005 12:51 tarihinde demiş ki: çok tatli bi kız ya sözleri felan ne bilim harika şuan dinliyorum bence harika sözleri var katılan ??? Eger börek kirintisina, kahve cekirdegine, üzüm sapina falan yazilan sarkilar hosuna gidiyorsa saygi duyarim tabi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 geçen tvde izledim biri diyodu sevgililerine hep aynı şarkıyı söylermiş. bir gün arkadaşı o şarkının develerin ayaklarıyla ilgili oldugunu söyleyince nası gülmüştüm hatta çok da ünlü bir şarkı. hatırlasam upload eder hayret edersiniz. ayrıca şakşukayı ne kadar çabuk unuttun penth. sen git hepsi dinle hadi bakem[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Yallaaaaan yallaaaaaan[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hepsi dinlyecegime pepsi icmek geldi icimden (evet alkolluyum)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bu kadın Türk ırkına gönderilmiş bir armağan bence, çok güzel, çok tatlı, çok sevimli vs..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bu armağansa dünyada güzel diye nitelendirilen şeylerin anlamı kalmamış demektir.( her bakımdan)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Opinions are like assholes. Everybody has got one.[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar