Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dışardan silah sesleri duyo

hellspe

Öne çıkan mesajlar

ben bursada oturuyorum... geçen hafta istanbuldaydım... beşiktaşta kaldım... adamın teki taradı walla... ta ta ta ta ta ta ta ta... polisi falan aradık....

* istanbulda yaşamak zordur *[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
geffen, 29 Temmuz 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
said:
Slat, 29 Temmuz 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
Gereksiz bir topic..

Sanki hiç silah sesi duymadın daha önce? Çok mu anormal bişey?

Ne çok biliyosun seeen.

Evet çok şey biliyorum ben.. Burası türkiye ve dışardan gelen silah sesleri kadar normal birşey yoktur.. Ya düğün vardır, ya askere adam yollanıyordur, gol atılmıştır vs vs..

Sırf açılmış olmak için açılan bir topik ve hoşuma gitmiyor böyle boş topikler..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 29 Temmuz 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
Evet çok şey biliyorum ben.. Burası türkiye ve dışardan gelen silah sesleri kadar normal birşey yoktur..

Zihniyetine ... Buldum doğru kelime şaşayım. Böyle kafalar oldukça yavaş ilerler bu toplum adam normal karşılıyor silah seslerini.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

Ula dün gece Metal Fırtına'yı okuyup sabah olmadan bitirdim zaten. Bana silah sesi falan demeyin. :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tamirci, 29 Temmuz 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
metal fırtına güzelmiş ya

eah işte. Küçük yaşta okunmaması lazım bence :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 29 Temmuz 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
Evet çok şey biliyorum ben.. Burası türkiye ve dışardan gelen silah sesleri kadar normal birşey yoktur.. Ya düğün vardır, ya askere adam yollanıyordur, gol atılmıştır vs vs..

Sırf açılmış olmak için açılan bir topik ve hoşuma gitmiyor böyle boş topikler..

insanlar buraya birşeyler paylaşmak için topic açıyorlar.mutlu olmuştur gelir burada mutluluğunu insanlarla paylaşmayıa çalışır veya bu topicte olduğu gibi tırsmıştır biraz rahatlamak için gelir buraya topic açar.

konunun senin hoşuna gidip gitmemesinden bize ne sen niye yazıyorsun buraya bunu?(çünkü sende içindeki duygularını buradaki diğer insanlarla paylaşmaya çalışıyorsun.olumsuz yönde olsada)
bu durumda bunlar boş topicler açmayın böle bişi diyemezsin.sorunun varsa şikayet edersin.

burası türkiye olur normal diye geçiştiremezsin.silah atılması hiçte normal bir olay değildir.sen şikayet edersin başkası şikayet eder.bu şekilde durumu düzeltmeye çalışırsın.birgün kaza kurşunu bi sevdiğine isabet ederse(Allah korusun) gene aynı vurdumduymazlıkla burası türkiye normal diyebilirmisin?. sen ben veya başkaları sahip çıkmayacaksa, türkiye'ye kim sahip çıkacak?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...