Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dışardan silah sesleri duyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ark. ben ist. beylikduznde oturom camdan uzaklastım ve camı kapattım ne ouo şaşırdım bbişi bilen varsa solesn askeri darbe flnmı koydu tırsıom[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir]
Msn l Mail
Mesaj tarihi:
sustu sanırım
*!rahatlar*
ama ardı ardıan keslmedi ne oldugu şaşırdım kalbim ağzıma uçtubi anda[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir]
Msn l Mail
Mesaj tarihi:
yoktur birsey rahat ol sen bi kac kisi vurulmustur en kotu.[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
bendim o benim
ehehe :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Mesaj tarihi:
sende onlara sallıyacaksın kurşunu dede yadigarınla :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mesaj tarihi:
aslında 4 namlulu uçak savar monte etmek lazım çatıya. bööle olmuyo... biri ööle tabancayla ateş etti mi bi başlıycan herif dumur olacak. bi daha zor ateş eder.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
hehe artik havada kus 747 felan birakmazsin pıtır pıtır ppıtır duserler biz sana tanksavar tufegi alalim :=)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
başlığın devamı gelmemiş.. herhalde bir maganda kurşunu isabet etti :)
dışardan silah sesleri duyo ?[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i]
kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
olur o da ya ben carrefourun 10. yıl kutlamalarında 3.5 atmıştım[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Valla gece gecede saat 3 gibi felendi WoW oynuyorum kaptirmisin silah sesi geldi 1 el acaip tirstim direk mouseu felen attim korkudan nasi dalmissam :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
Gereksiz bir topic..

Sanki hiç silah sesi duymadın daha önce? Çok mu anormal bişey?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
said:
Slat, 29 Temmuz 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
Gereksiz bir topic..

Sanki hiç silah sesi duymadın daha önce? Çok mu anormal bişey?

Ne çok biliyosun seeen.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i]
kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
  • Yeni Oluştur...