horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 itiraf ediyorum golge-i khan ile birbirimizi deliler gibi seviyoruz. 2 yıldır bi birlikteliğimiz var. bize de kalp verilsin. yoksa gay düşmanı paticik diye yıkarız ortalığı! di mi sevgilim?[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 tahmin etmiştim :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 o kadar madalya resim arasında kalbi nereye sıkıştırcaksın ;p[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 :horace:[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kalp için her zaman yer vardır :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 horas yenge içerde bulaşık yıkıyoken yapılırmı dude bagırsam duyar valla sonra o sakaldan yolar :horace:[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 gelin nerde gelin :horace:[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 herkesten beklerdımde :horace: den beklemezdim.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 gaylerin haklarını ezdirmeyeceğiz.. Babacum"kaanın sabunlarına hasta olanlar federasyonu"Mostos[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hayırlı olsun..:D:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 :horace: bundanda ne gay olur be[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya lütfen bu dalga geçici ve bizi kamuoyu nezdinde karalayıcı ve küçük düşürücü hareketlerden vazgeçin. kalp verin bize. kalp! YÜREK!!![signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bence paticik ailesi size kalp vermekle yetinmemeli... hepimiz bir olup sizi amsterdama yollayalım,orada mutlu bir evlilik yapmanıza destek olalım.[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 horace neyse de golge-i khan'ın iş zor bu surat nasıl öpülür :horace:[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: horacegoesskiing, 29 Temmuz 2005 21:52 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum golge-i khan ile birbirimizi deliler gibi seviyoruz. 2 yıldır bi birlikteliğimiz var. bize de kalp verilsin. yoksa gay düşmanı paticik diye yıkarız ortalığı! di mi sevgilim? beni oyle kandirdin zamaninda YALANCI![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Öne çıkan mesajlar