Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tatılden dondum ama..

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

10 gun once gıtmıstım sonunda tatılden dondum patı yı ozlemısım fakat gercekten gene de ıyı bır dınlenme fırsatı oldu...Herkese tavsıye ederım gıtmelerını ..Her nese benım yaklasık 2 aydır gozum kararıor fakat cok kısa bır zaman yanı 1 sn faln suruodu ben de odamdakı ampulun sorunlu oldugunu bılıordum ondan dıodum sımdı tatılde evde gene oldu bu sefer sorun bende dıyorum bazen bı sı oluo 1 sn de hafıza gıdıo gelıo ama sadece 1 sn de bunun ıcın doktora gıtmek gerekırmı yoqsa sınırselmı anlayamadım??[signature][hline]MSN:[email protected]

Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı...
Sosyal ağlarda paylaş

10 tane aynı şeyi duymaktansa bi tane farklı bişi söylemeyi tercih ettim post kasasım yok :([signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

Tansiyon'un düşüyor belli ki..
Vitaminsizlik ve düzensiz beslenmeden olur..

Zayıf biri misin? Meyve sebze yer misin? Beslenme kültürün nasıl?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 29 Temmuz 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

:) Naptın da 4 e cıqtın .. Lens zor ıs bakım faln ..Ben bole gayet ıyı goruorum bole yasamaya alıstım ookuyamadıklarım oldumu gozluq takıorum nese bu kararma ısını de halledıcem yada karanlıkta oturucam :)...[signature][hline]MSN:[email protected]

Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...