Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Babam naneli sakız ve kabak çekirdeği ile bırakmıştı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Hmm kabak çekirdeği güzel saol Absolut *!Kabak Çekirdeği Almaya Koşar*[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Yalnız çok fazlası gaz ve kilo yapar :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben bıraktım biliyorum çok zordur. o yüzden rahatlıkla söyliyebilirim ki bırakamazsınız. güçlü bir irade istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ovvv kalsın o zaman ya zaten göbek var aman sigarayı bırakırken bi de yarım dünya olmıyalım dimi :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kardeş heen bi ecszaneye git bi nikotin sakızı al. sigara krizin gelince at bi tane aazına yanağında yavaş yavaş çiğne... bak işe yaricak. hadi aslanım dayan!![signature][hline]Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 zararın neresinden dönülse kardır.. tebrik ederim kutlarım bravo... ya valla sigaraya verilen paraları anlamıorum ben ya günde 7 milyondan ayda 210 ve yılda 2 milyar 520 milyon.. ohara.. çüş ve hatta yuh git tatil yap eğlen gez toz alışveriş yap ev kirala araba kirala bodruma git sinemaya git bokunu çıkar hayatın çok sigara içmek istersen de içen birinin yanına git içmiş kadar oluosun zaten.. para vermeden içioruz malesef .. neyse kutlarım..[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Içmicem diyecen abi kendine hakim olucaksın..[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: haydari, 29 Temmuz 2005 16:41 tarihinde demiş ki: ben bıraktım biliyorum çok zordur. o yüzden rahatlıkla söyliyebilirim ki bırakamazsınız. güçlü bir irade istiyor. Sen simdi iradesizsinizmi diosun bize :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar