Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yeni dinledim dilemma adlı şarkılarını şarkı baya iyi ama opeth e bu kadar çok benzemeleri iyi mi kotu mu karar veremedim.burdan indirebilirsiniz dilemmayı[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 çok ii bi grup albumleri de bayaa ii[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Kaya denyosu Mert'in arkadaslari ya iste bu herifler, gayet de iyiler bu arada.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Hoşuma gitti.. Vokal Mikael Ãkerfeldt e benziyor biraz ama yerini tutamıyor tabi. Ritimleri güzel.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Penthesilea, 29 Temmuz 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Kaya denyosu Mert'in arkadaslari ya iste bu herifler, gayet de iyiler bu arada. ne biliyim lan,izmirli grup yani ole mi?iyimiş valla[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 up up harbi sağlam grupmuş. prog. rock çok ii bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 2 link daha vereyim bari. confusion agressions [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 19:38 tarihinde, Slider tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 disenchant ülkemizdeki en kaliteli gruplardan bence. canlı izleme birlikte, çalma fırsatım da oldu. enstrüman hakimiyetleri(özellikle elektro gitarların) inanılmaz. şuanda albüm çalışmaları içindeler ve bitince eminim ki mükemmel olucak. demo çalışmasına gelince bence şarkılar çok kaliteli ama kayıt kötü -doğal olarak-. birde nedense ben opeth'e benzetemedim pek ? bana bazı bölümlerde ( özellikle unisionlar) dream theater, bazı şan kısımlarında da hafif pain of salvation (daniel gildenlow) esintileri göründü o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bence de mükemmel bir grup.yalnız bende pek opeth'le alaka kuramadım yaptıkları müzikle??dream theater etkileri yer yer gözlenebiliyor.zaten bildiğim kadarıyla grup bir zamanlar baya bir dream theater coverlıyordu.ayrıca gitaristleri dawnfall gitaristlerine ders verir(isimler aklıma gelmiyor şu an) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 indirmeye başladım üçünüde.. bakalım nasılmış.. hmmz...(up up! q:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 oy oy çok iyimiş. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=disenchant&kw=&a=&v=&p=1 grup hakkında yazılanlarda çok olumlu. http://www.disenchant-band.net/ bu da grubun sitesi grup albüm çalısmasındaymış şuan. demoları var. 4 şarkıdan oluşuyor. elemanlar genç. hepsi 19-25 yaş arası. [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 21:19 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 davulcu şuan 22 yaşındaymış. gerçekten çok iyi geliştirmiş kendini. demo albümde birde grey tomorrow adlı bir parça var daha sadebir parça bu. bence demo kaydı mükemmel demo değil bana kalırsa direk piyasaya sürülebilcek bi albüm olmuş =) birde demodaki davullar kayıt değil davullarda midi kullanılmış bunun nedeni kaliteli kayıt yapmak istemeleri ve sağlam davul kaydının maliyetinin oldukça yüksek olmasıymış. yeni albümlerindeki davullar kayıt olcakmış. walla 4 gözle bekliyorum albümlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 davulcu hayranm olunmayacak gibi deil valla; dt sarkılarını muthiş yorumluolar kesinliklee,dilemmayı dinledim bi tek kendi bestelerindenn gayette begenmiştimm;hatta bi kez daha gelsinler antalyaya.=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bir sonraki izmir konserlerini kaçırmam. keşke daha önce haberim olsaydı gruptan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 UP! Şu aralar favori gruplarımdan olma konumundalar. Sadece türk gruplar arasında değil tüm dünyada zor bulunacak bir grup bence. Şahsen Opeth'ten ziyade Dream Theater'a benziyorlar ama Dt mi Disenchant mı diye sorarsanız Disenchant. Çok daha etkili ve duygu barındıran riffleri var. Ballad dışında tabi. Ballad konusunda DT daha başarılı. Gray Tomorrow ne öyle ya =/ Şahsen şarkılarının çoğunu bilerek gittiğim Masstivalde onları izlerken gayet zevk aldım. Zaten bir, pain of salvation, iki, disenchant idi konsere gitme sebebim. Gerçi PoS olmasa yapayalnız İzmir'den İstanbul'a gelip festival işkencesini çekmezdim ama. Bu arada web siteleri hala yapımda ve hala albüm teklifi değerlendiriyorlar. Kayıt, mix vs. çoktan bitmiş ve piyasaya çıkmaya hazır olmasına rağmen hala ses seda yok. Festivalde konuştuğum davulcuları Serkan Bilgi teklif değerlendirdiklerini ama websitenin tamamen kendi üşengeçlikleri olduğunu söyledi. Ben de burdan sesleniyorum. Çok kral grafiker ve webdesigner arkadaşlarım, emrinize amadeyiz. Disenchant roxXxorZz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 solistleri burak ordu gruptan ayrılmış diye duydum.ve bi thrash grubu kuracakmış diye duydum.duydum bunları ben. disenchant harbiden über grup... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Türkiyede disenchant gibi bi grubun üyesiyken bırakılır mı ya =/ O grubun da adam olup ismini duyurması yıllar alır. Ayrıca bi site yapsalar da resmi olarak duyursalar artık di mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 masstivalde çıkmadı mı bunlar? hiç beğenmemiştim ben orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 pyro +1 özellikle o solistleri yok mu manowardan fırlamış gibi görünen.. bir power grubu kursa bence disenchant tan daha başarılı olabilir gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sanırım öyle yapacak zaten.progressive den pek hoşlanmayan bi adammış.bu arada yeni albümleri için çok çalıştılar yakında piyasaya çıkacak dediler.şimdi nolcak bilmiyorum.hatta albümün kapağı çok harikaydı.ahada: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yıkıldığım andır işte su an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Gitaristlerini Jason Becker-Air videosu ararken youtubeda bu sarkiyi calarken gormustum.Sonra sitelerine girdim demolari dinledim vs.Performansini izlemek istedigim bi gruptur kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 kendileriyle bir kez bronxda aynı sahneyi paylaşmıştım. Gerçekten standartların üstünde , başarılı bir grup. Çıksın da albüm satın alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 canlı dinleyip üç beş sohbet etmişliğim var.işlerini seven adamlar mutlular ama açlar malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 UP metrodaki kemençeci çok benzer bir riff çalıyodu aklıma geldi çok iyiler lan.türk oldukları için demiyorum baya baya iyiler.albümleri çıkmıştı en son dağıldılar sonra.isteyen varsa rapide upload edeyim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar