Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disenchant

Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

Kaya denyosu Mert'in arkadaslari ya iste bu herifler, gayet de iyiler bu arada.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 29 Temmuz 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Kaya denyosu Mert'in arkadaslari ya iste bu herifler, gayet de iyiler bu arada.

ne biliyim lan,izmirli grup yani ole mi?iyimiş valla[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
disenchant ülkemizdeki en kaliteli gruplardan bence.
canlı izleme birlikte, çalma fırsatım da oldu. enstrüman hakimiyetleri(özellikle elektro gitarların) inanılmaz.
şuanda albüm çalışmaları içindeler ve bitince eminim ki mükemmel olucak.
demo çalışmasına gelince bence şarkılar çok kaliteli ama kayıt kötü -doğal olarak-. birde nedense ben opeth'e benzetemedim pek ? bana bazı bölümlerde ( özellikle unisionlar) dream theater, bazı şan kısımlarında da hafif pain of salvation (daniel gildenlow) esintileri göründü o kadar..
Sosyal ağlarda paylaş

bence de mükemmel bir grup.yalnız bende pek opeth'le alaka kuramadım yaptıkları müzikle??dream theater etkileri yer yer gözlenebiliyor.zaten bildiğim kadarıyla grup bir zamanlar baya bir dream theater coverlıyordu.ayrıca gitaristleri dawnfall gitaristlerine ders verir(isimler aklıma gelmiyor şu an)
Sosyal ağlarda paylaş

oy oy çok iyimiş. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=disenchant&kw=&a=&v=&p=1

grup hakkında yazılanlarda çok olumlu.

http://www.disenchant-band.net/ bu da grubun sitesi

grup albüm çalısmasındaymış şuan.

demoları var. 4 şarkıdan oluşuyor.

elemanlar genç. hepsi 19-25 yaş arası.

[ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 21:19 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

davulcu şuan 22 yaşındaymış. gerçekten çok iyi geliştirmiş kendini.
demo albümde birde grey tomorrow adlı bir parça var daha sadebir parça bu.
bence demo kaydı mükemmel demo değil bana kalırsa direk piyasaya sürülebilcek bi albüm olmuş =)
birde demodaki davullar kayıt değil davullarda midi kullanılmış bunun nedeni kaliteli kayıt yapmak istemeleri ve sağlam davul kaydının maliyetinin oldukça yüksek olmasıymış. yeni albümlerindeki davullar kayıt olcakmış. walla 4 gözle bekliyorum albümlerini.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
UP!

Şu aralar favori gruplarımdan olma konumundalar. Sadece türk gruplar arasında değil tüm dünyada zor bulunacak bir grup bence. Şahsen Opeth'ten ziyade Dream Theater'a benziyorlar ama Dt mi Disenchant mı diye sorarsanız Disenchant. Çok daha etkili ve duygu barındıran riffleri var. Ballad dışında tabi. Ballad konusunda DT daha başarılı. Gray Tomorrow ne öyle ya =/

Şahsen şarkılarının çoğunu bilerek gittiğim Masstivalde onları izlerken gayet zevk aldım. Zaten bir, pain of salvation, iki, disenchant idi konsere gitme sebebim. Gerçi PoS olmasa yapayalnız İzmir'den İstanbul'a gelip festival işkencesini çekmezdim ama.

Bu arada web siteleri hala yapımda ve hala albüm teklifi değerlendiriyorlar. Kayıt, mix vs. çoktan bitmiş ve piyasaya çıkmaya hazır olmasına rağmen hala ses seda yok. Festivalde konuştuğum davulcuları Serkan Bilgi teklif değerlendirdiklerini ama websitenin tamamen kendi üşengeçlikleri olduğunu söyledi. Ben de burdan sesleniyorum. Çok kral grafiker ve webdesigner arkadaşlarım, emrinize amadeyiz.

Disenchant roxXxorZz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...