dieevil Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 moral ve sınır bozuklugundan bugun bı dangınlık eserı ıtemlerımı sattım arkadaslar arkadas ınstance kastırcam dıye ustume critick vuruslu olanları almıstım dıgerlrı cantada neyse geldım repaır edıcem dıye vendora repaır ı ettım da dalgınlık la vendoru kapamadan ustume gıyım dedım sag mouse tıklayınca ıtemlerın babaları satıldı ben farkettımde anca 1 tanesını gerı aldım bunları gerı alma ıhtımalım varmıdır bılen bılmeyen yada bugune kadar basına gelıp de gerı alabılen bırılerı varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bi kaç bildiğim buna benzer olay var epic itemlerini satmışlardı. Gm lere ticket atarsan geri veriyorlar yalnız 1-2 hafta sürüyor sanırım incelemeleri.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 satilan, kaybolan, destroy edilen itemlar falan hepsi geri veriliyor istendigi taktirde, silinen karakterler de dahil. fakat karakter disindaki item geri verilmesi falan cok uzun suruyor, yenisini al daha iyi yani. gecen hafta golemagg'in droplari bidlendigi esnada instance server goctu, ticket hala duruyor mesela.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kesin alırsın ama accık uzun sürer vede sadece 1 item alabilirsin die biliorum.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Herkesin 1 kere hakkı var sattıgı veya yere attıgı itemi almak için.O yüzden iyi düşünmek lazım[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 1 elements kafalık 1 2 k armor lu bı kalkan 1 40 dps lık mace 1 uzunca int stam blabablablaveren ellık olunca ben o hakkımı kesınlıkle kullanmak ıstıyorum :) epic olmayabılırler ama kısıtlı zaman ve guılde olmayınca bunlarda buyuk gelıyo ınsana [Bu mesaj dieevil tarafından 29 Temmuz 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar