Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

banka üstü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar ben de sorun bitmiyo şimdide britte bankanın üstüne nasıl ışınlanıcak sorunu var teleport taşını koyuyorum ama yukarıya ışınlamıyo normaldir yani peki nasıl ışınlatıcam ne yapmam gerekiyo sizide yordum ama ..................[signature][hline]
Mesaj tarihi:
teleport taşının type si t_telepad degil se type sini bu olarak yap. Sonra teleport olmasını istedigin yerin .where ile koordinatlarını ogren sonra teleport tasına .xmorep Koordinatları yazarak teleport ettirebilirsin.
Mesaj tarihi:
Bak Teleportu Koy Sonra Üstünden geçerken nereye düşsün die istediğin yere git .where yaz Oranın koordinatını bir köşeye yaz ondan sonra teleportun .infosundan korrdinatımnı oraya yaz...[signature][hline]Msn:[email protected]
Forum:http://www.ultima.geceleri.com

_o_ _o_ _o_ _o_
..|....|....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Gordios,Tcpip,Baggio,thelegbra
Mesaj tarihi:
bir anda 2001-2002 senelerinde hissettim kendimi.[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
Bak ben sana acıkca anlatiyim simdi .add i_teleporter diyerek teleporterlerini atcagin yerlere at sonra teleporterlardan birini yanina gel tam ustunde durma 1 kare gerisinde falan .where yaz ve orda cıkan kordinatlari yaz bi yere sonra digerine git .info diyerek ac onu orda morep diye bi yer var gorursun o aldıgın kordinati oraya yaz.Aynı sekilde digerinede yap
Not:(Ben 1 karesine at dedim o sart degil adami nereye gondermek istiyorsan oranin .where le kordinatini alablirisin)
Kolay gelsin.........
Mesaj tarihi:
Nasıl bisey istiyorsun scp vermek adetim degil kendin yaparsan daha guzel olur bence zaten suandaki yapılmıs olan scp leri biliyorsundur onlari incele ve kenidene gore ayarlarsin ugrasbence hazıra konma takıldigin yerlerde yarım ederiz ama
Armut piş agzima dus diyosun oyle mi?..
  • Yeni Oluştur...