Karizmaokan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya arkadaşlar ben de sorun bitmiyo şimdide britte bankanın üstüne nasıl ışınlanıcak sorunu var teleport taşını koyuyorum ama yukarıya ışınlamıyo normaldir yani peki nasıl ışınlatıcam ne yapmam gerekiyo sizide yordum ama ..................[signature][hline]
humanoid_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 teleport taşının type si t_telepad degil se type sini bu olarak yap. Sonra teleport olmasını istedigin yerin .where ile koordinatlarını ogren sonra teleport tasına .xmorep Koordinatları yazarak teleport ettirebilirsin.
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yeterli bilgiyi vermişler :D[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bak Teleportu Koy Sonra Üstünden geçerken nereye düşsün die istediğin yere git .where yaz Oranın koordinatını bir köşeye yaz ondan sonra teleportun .infosundan korrdinatımnı oraya yaz...[signature][hline]Msn:[email protected] Forum:http://www.ultima.geceleri.com _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Gordios,Tcpip,Baggio,thelegbra
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bir anda 2001-2002 senelerinde hissettim kendimi.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
Delinquen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bak ben sana acıkca anlatiyim simdi .add i_teleporter diyerek teleporterlerini atcagin yerlere at sonra teleporterlardan birini yanina gel tam ustunde durma 1 kare gerisinde falan .where yaz ve orda cıkan kordinatlari yaz bi yere sonra digerine git .info diyerek ac onu orda morep diye bi yer var gorursun o aldıgın kordinati oraya yaz.Aynı sekilde digerinede yap Not:(Ben 1 karesine at dedim o sart degil adami nereye gondermek istiyorsan oranin .where le kordinatini alablirisin) Kolay gelsin.........
Karizmaokan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya tamam arkadaşlar bu sorunu hallettik ama bana güzel efekt scriptleri lazım verebilecek olan var mı
Delinquen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Nasıl bisey istiyorsun scp vermek adetim degil kendin yaparsan daha guzel olur bence zaten suandaki yapılmıs olan scp leri biliyorsundur onlari incele ve kenidene gore ayarlarsin ugrasbence hazıra konma takıldigin yerlerde yarım ederiz ama Armut piş agzima dus diyosun oyle mi?..
Karizmaokan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben scp yazmayı bilmiyorum ki
Öne çıkan mesajlar