Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bende gıcığımdır female çar açıp female rp si yapmayanlara.. Gelir böyle babzi şuraya geyt plz fln.. neyse öptük konuyu. :([signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 eger bole bı kız bulursan evlen. cok cıddıyım hemen evlen![signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yaa kız ne yaa evlemek ne yaa beyler boşverin bu işlerin boşverin bu dünyayı öbür dünyaya bakın yer ayırtın kızlar ağırlık yapar oralar damlı almıyolar Boşverin bu dünyayın öbür dünyaya bakın kızlar orada beyler :P[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: _gZm_, 28 Temmuz 2005 04:44 tarihinde demiş ki: eger bole bı kız bulursan evlen. cok cıddıyım hemen evlen! nasıl anlamadım?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yaa vazcaydım canım çekti bende isterem şöle 1.80 boyunda 46 nolu raporunu almış herturlü manyaklığa hazır tanıdığınız varmı? Haa bende 1.82 boyunda 46 nolu raporu bir türlü alamayan deliyim.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Madcat, 28 Temmuz 2005 04:57 tarihinde demiş ki: said: _gZm_, 28 Temmuz 2005 04:44 tarihinde demiş ki: eger bole bı kız bulursan evlen. cok cıddıyım hemen evlen! nasıl anlamadım? sana dememıstım eger prawler saydıgı ozellıklerde kız bulursa evlensın bence[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Prawler, 28 Temmuz 2005 02:01 tarihinde demiş ki: -Bu arada en önemli nokta. Lan benim çıkarım ne olcak diyorsan, bebekten cadde en kral mekanları klas bir arabayla gezcez işte sen ben sevgililerimiz. Sürpriz olur hem ;-) Herkeste araba var serdarcım:) yetmiyo bu devirde ehehe[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Antimodes52, 28 Temmuz 2005 05:16 tarihinde demiş ki: said: Prawler, 28 Temmuz 2005 02:01 tarihinde demiş ki: -Bu arada en önemli nokta. Lan benim çıkarım ne olcak diyorsan, bebekten cadde en kral mekanları klas bir arabayla gezcez işte sen ben sevgililerimiz. Sürpriz olur hem ;-) Herkeste araba var serdarcım:) yetmiyo bu devirde ehehe lol[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben de aynından istiyom[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 itinayla kız bulunur.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Antimodes52, 28 Temmuz 2005 05:16 tarihinde demiş ki: Herkeste araba var serdarcım:) yetmiyo bu devirde ehehe Senin sosyetik çevrendeki herkeste olabilir anam, ama herkeste yok.Herkeste araba olsa tıklım tıklım olmaz halk otobüslerinin hepsi.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Penthesilea, 28 Temmuz 2005 02:07 tarihinde demiş ki: Serdar git intihar et abi bu ne :) heh +1[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 geyik yaptım kapiş gençler? İntihar etmek isteyen varsa buyursun kendi etsin, başkasına diyeceğine. Hem dünyada 1 kişi solumadığı zaman bize daha fazla oksijen kalıyor ne güzel değil mi?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: _gZm_, 28 Temmuz 2005 04:44 tarihinde demiş ki: eger bole bı kız bulursan evlen. cok cıddıyım hemen evlen! Buldum aslında zamanında, ama olmadı :(. Esmer değildi sadece...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 geyiktir diyince havasi kaçmiş[signature][hline]there's a war going on between my head and my heart i wonder how they grew so far apart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 klas arabanı yesinler mi :?[signature][hline]a3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 serdar çok lamesin pls[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ben bu kızı bulsam sana vermemki[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 serdar the L0ser[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Shadowcast, 28 Temmuz 2005 14:18 tarihinde demiş ki: Ben bu kızı bulsam sana vermemki dogru soze ne denir:?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Eternal, 28 Temmuz 2005 14:22 tarihinde demiş ki: serdar the L0ser babs the k3nk ezme pıliz king[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 neden bu erkekler kızlardan bu kdr çok şei istio?? şaştım kaldım yanii... :p ciddi cv gibi olmuş... =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 çünkü doğru kızı bulamazsan seni öldürmekten beter ediyo, acıdan süründürüyo.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 o zaman canikom dış görünüşüne diil iç görünüşüne bakarak bulacaksın doğru kızı... o zaman seni öldürmekten beter etmez... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 prawler ın yazdıklarında sadece dış görünüş yok ki? adam esmer olsun diyo biraz vücud ölçüsü vermiş falan sorası hep 'iç' görünüş =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar