Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gameloaded.co.uk

Udinen

Öne çıkan mesajlar

said:
BlackRose, 11 Şubat 2005 15:17 tarihinde demiş ki:
işte bi şekilde şanssızlık olmuş senin için belki ama yine de gameloaded'dan isteyerek bir kumar oynamışsın o da kötü olmuş :)

bu arada ben genelde bonus sanal kartımı kullanıyorum artık, sorun çıkarmıyor, aslında önce bankayla konuşup nedenini öğrenmeye çalışsan en azından ilerisi için iyi olabilir

Valla ben maximum ile sipariş vedim sorun çıkmadi hemen onaylandi ve kagyoa verildi.
Fakat arkadaşlarim HBSC ile verdiler ve sorun çıktı 3 defa verdiler 3 defada sorun çıktı...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
codmaster, 11 Şubat 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
Despatched olduktan sonra iptal olmuyor sanırım.

awaiting authorisation da bekliyor hala siparisi iptal edebilirmiyim ?[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2
aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2
CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bende oyunu Garanti Sanal Kart la sipariş etmiştim.Olmaz diye düşünmüştüm ama olmuş.Adamlar gönderdik diyorlar.Hesabıma baktım para çekilmiş ama sayfalarında gözükmüyo.Yani sonuç olarak sayfada yazılanlara bakmayın siz.Adamlara mail atın ve durumuzu onlardan öğrenin.Bu arada ben fazladan wow siparişi vermişim onlarıda iptal ettirdim.Şimdi bekliyip göreceğiz ne kadar zamanda gelecek.

Thank you for your enquiry. We can confirm that order 6052721 has been despatched today (1 copy of World of Warcraft). The other two orders have both been cancelled.

Overseas orders take approximately 2 weeks to arrive.

Kind Regards,
Loaded.com Customer Support Centre
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aKuMa_Tr, 11 Şubat 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
cekilmemis.Ama nasıl iptal edicem bilmiyorum :)

sakın iptal ettirme gameloadeddan.ben 1 hafta önce iptal ettirdim firma uyuzluğuna paramı açık provizyonda tutuyor ve bilerek 10 gün tutacaklar.bize gelmedi bari oda harcamasın diye neler neler yaptılar,hala muhasebesi yapılamıyor paranın.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

Siz siz olun bir daha gameloaded'dan siparis vermeyin, attigim maillere ilk defa bugun cevap yazdilar preorder yapali yillar oluyor:

Thank you for your recent order with Loaded.com.

Unfortunately the order could not be placed because the credit card company refused to authorise the payment.

If you wish to continue with your order please contact Customer Service on + 44 870 286 1000.

Lol madem boyledi neden order statuste kart kabul edildi gosteriyor, insan bir mail atip sormaz mi.

Olan olmus artik da sizce simdi nerden en kisa zamanda alabilirim oyunu?[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı olsun mordrac,iyi eğlenceler :)

Biz de burda bekleyelim gameloaded'ın keyfini.Bilseydim zaten Türkiye'den alırdım,keşke baştan haber vermiş olsalar biz getiricez diye.Neyse böylece gördük ki artık getiriyorlar oyunları.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
-------------------
SWG - Queljin Jinaz (Eclipse)
WoW - The Troll Hunter Quel'jin
Sosyal ağlarda paylaş

kapıya geldikten sonra kardesim kendisinin nüfus cuzdanını göstererekde alabilir, yani kredi kart tesliminde bizimkilerinkini ben öle alıyodum :) sen garanti olsun kendininkinide bırak euh ama p.tesi biraz erken gibi salı yada çarşamba bekliyorum ben.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...