Dorphs Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: BlackRose, 11 Şubat 2005 15:17 tarihinde demiş ki: işte bi şekilde şanssızlık olmuş senin için belki ama yine de gameloaded'dan isteyerek bir kumar oynamışsın o da kötü olmuş :) bu arada ben genelde bonus sanal kartımı kullanıyorum artık, sorun çıkarmıyor, aslında önce bankayla konuşup nedenini öğrenmeye çalışsan en azından ilerisi için iyi olabilir Valla ben maximum ile sipariş vedim sorun çıkmadi hemen onaylandi ve kagyoa verildi. Fakat arkadaşlarim HBSC ile verdiler ve sorun çıktı 3 defa verdiler 3 defada sorun çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: codmaster, 11 Şubat 2005 20:28 tarihinde demiş ki: Despatched olduktan sonra iptal olmuyor sanırım. awaiting authorisation da bekliyor hala siparisi iptal edebilirmiyim ?[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 edersin sanırım ama para cekılmısmı bi bak[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 cekilmemis.Ama nasıl iptal edicem bilmiyorum :)[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 abi edipte nerden alcan sendit den falan düsünüyosan daha da geç gelir sölimm bu saatten sonra :) en geç salı gibi gelicek bence daha gecikmez.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Turkiye den alcam napıyım. Bunlar daha bankadan onay alcak kargoya vercek oho 1 ayı bulur heralde gelmesi.[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadTay Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Arkadaşlar bende oyunu Garanti Sanal Kart la sipariş etmiştim.Olmaz diye düşünmüştüm ama olmuş.Adamlar gönderdik diyorlar.Hesabıma baktım para çekilmiş ama sayfalarında gözükmüyo.Yani sonuç olarak sayfada yazılanlara bakmayın siz.Adamlara mail atın ve durumuzu onlardan öğrenin.Bu arada ben fazladan wow siparişi vermişim onlarıda iptal ettirdim.Şimdi bekliyip göreceğiz ne kadar zamanda gelecek. Thank you for your enquiry. We can confirm that order 6052721 has been despatched today (1 copy of World of Warcraft). The other two orders have both been cancelled. Overseas orders take approximately 2 weeks to arrive. Kind Regards, Loaded.com Customer Support Centre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Sen siparisi ne zaman verdin.Ben 8 inde vermistim hala awaiting authorize de bekliyor.[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadTay Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ben ilk siparişimi 16 ocakta vermiştim.Sonra kart ta problem var dediler.Bugun mail attım ve hallettim.Dediğim gibi sayfadaki yazılanlar gerçeği yansıtmıyo.Ya adamlara mail atın order ne oldu diye yada telefon açıp sorun.Sayfayı biraz geç güncelliyorlar sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 arkadaslar bize oyun posta ile gelcek dimi ozaman haftasonu beklememize gerek varmı? ptt haftasonuda çalışıomu? 9 da yollanan oyun gelmez sanırım daha[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ptt hafta sonu çalışır tabide, türkiyede anlastıkları özel bi kargo şirketi ile yollarlar bence kapıya kadar. yoksa ptt ye kalırsak 1 ayda zor gelir :([signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: aKuMa_Tr, 11 Şubat 2005 21:23 tarihinde demiş ki: cekilmemis.Ama nasıl iptal edicem bilmiyorum :) sakın iptal ettirme gameloadeddan.ben 1 hafta önce iptal ettirdim firma uyuzluğuna paramı açık provizyonda tutuyor ve bilerek 10 gün tutacaklar.bize gelmedi bari oda harcamasın diye neler neler yaptılar,hala muhasebesi yapılamıyor paranın.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Siz siz olun bir daha gameloaded'dan siparis vermeyin, attigim maillere ilk defa bugun cevap yazdilar preorder yapali yillar oluyor: Thank you for your recent order with Loaded.com. Unfortunately the order could not be placed because the credit card company refused to authorise the payment. If you wish to continue with your order please contact Customer Service on + 44 870 286 1000. Lol madem boyledi neden order statuste kart kabul edildi gosteriyor, insan bir mail atip sormaz mi. Olan olmus artik da sizce simdi nerden en kisa zamanda alabilirim oyunu?[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 senin order status de ne yazıyodu da, despatch on 9/2/2005 mi öleyse bende bankayı arıycam şimdi. eğer oyunu almak istiyosanda bütün dükkanlara gelmiş nerdeyse TR de :) bikaç üstteki topic e bak.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Despatch yaziyorsa yollanmistir merak etme ancak postada sorun cikabilir bundan sonra o da dusuk ihtimal.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 zaten sorunlu bu ingilizler, bize özgü bi gıcıklık yapıyo olsalar gerek. TR ye bile gelmiş oyun euh artık gerisini sen düşün bizim elimize ne zaman geçer.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Şu an oyunu yüklüyorum :D, allah bankadan razı olsun iyiki parayı çektirmemiş. Evden 200m uzaktan Galeria'dan aldım Alliance kutusundan da seçtim 3 tane kalmış Galeria Toyz Shop.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ankara Galeria mı :) ?[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Hayırlı olsun mordrac,iyi eğlenceler :) Biz de burda bekleyelim gameloaded'ın keyfini.Bilseydim zaten Türkiye'den alırdım,keşke baştan haber vermiş olsalar biz getiricez diye.Neyse böylece gördük ki artık getiriyorlar oyunları.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche ------------------- SWG - Queljin Jinaz (Eclipse) WoW - The Troll Hunter Quel'jin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya bu anlastıkları kargo şirketinin ismini nerden bulucaz ki araştıralım...[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 mail atıp ögrenmek lazım. ama o mailede ne zaman cevap veriler meçhul :) zaten daha senditçilerin bile eline geçmemiş gameloaded da ordan farklı olmaz bence hepsi birlikte gümrüge yıgılacak, hayırlısı . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 harbiden ya bide ben ptesi sanırım istanbula gidicem ve adresime oyun gelirse benı bulamıcaklar kardesıme nüfus cüzdanımı bıraksam adamlar kardesıme verırler mı oyunu[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kapıya geldikten sonra kardesim kendisinin nüfus cuzdanını göstererekde alabilir, yani kredi kart tesliminde bizimkilerinkini ben öle alıyodum :) sen garanti olsun kendininkinide bırak euh ama p.tesi biraz erken gibi salı yada çarşamba bekliyorum ben.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 tamam saol ilgin için[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ben daocyi ordan almıştım,postacı posta kutusunun üzerine bırakmıştı kutuyu,şans eseri eve erken gelmiştim de kurtarmıştık :),bu sefer evde nöbet bekleyeceğim sanırım aynı olayın olmaması için.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar