holigun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 arkadaşlar dikkat ettinizmi bilmiyorum ama uskoda yeni patchden sora buff larda lr lerde üstüne geldiğinde tuhaf,başka başka şeyler yazıyo YENİLİK BÖLE BİŞEY OLSA GEREK
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 1 yenilik te mesela party de party de birinin np si biterse yatıp np beklerken party adam kesse dahi ona np gitmiyor.[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Rogue skilli minor artık 60 mana kullanmıyor 100 mana kullanıyor ama yine 60 hp veriyor :S KE de olduğu gibi wariorların proveker skilli artık çalışmıyor üst üste proveke yapamıyorsnuz :S[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yani oyun yavaş yavaş KE'ye dönüyor....[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 provoke isi kotu oldu.. neyse reskill zamani gelmisti zaten. ayrica lvl 70 skilleri de yok artik. bi de mage'ler blizzard turu mass spell'lerle ilgili bi sey diyolardi ama anlamadim.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 provoke tam olarak nsl oldu bi düzgünce anlatsın bana lütfen diezde warior açtımda voker olcam onlan öreniyim diyom.[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: JustGiveMeUrNp, 29 Temmuz 2005 01:32 tarihinde demiş ki: provoke tam olarak nsl oldu bi düzgünce anlatsın bana lütfen diezde warior açtımda voker olcam onlan öreniyim diyom. Proveke skilli çalışmıyor artık.İlk voke den sonra bekliyorsun 2. için hemde baya bir.O süre yeterli harpylerin seni yatırması için >.< ve son patch geldi 1287 artık glitch yapamıcak wariorlar binding skilli animasyonsuz çalışıyor artık.Tüm lvl 70 skilleride silindi iyimi oldu kötümü belli değil.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Frostbite atınca ne ses geliyo, ne de görüntü. Bir de Fire Impact artık 51-54 skilleri gibi olmuş. Yani direk adamın üzerinde patlıyo. Benim farkettiklerim bunlar...[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Elemental Lord Lvl: 60 Clan: ESC Server: Ares
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: ShadowFax, 29 Temmuz 2005 00:48 tarihinde demiş ki: 1 yenilik te mesela party de party de birinin np si biterse yatıp np beklerken party adam kesse dahi ona np gitmiyor. Hehe bunu nasıl farkettiğini söyle :D Ayrıca yeni patch sürekli sorun getiriyor. Hack Shield her 5 girşin dördünde hata veriyor :D[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Şimdi girerken yeni bir patch daha çekti, haydi hayırlısı... Gün içerisindeki 3. patch oldu bu. Bişey yapmaya çalıştılar ama her patchte başka yerden farklı bişeyleri bozdular :D[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Elemental Lord Lvl: 60 Clan: ESC Server: Ares [Bu mesaj Shakkil tarafından 29 Temmuz 2005 02:03 tarihinde değiştirilmiştir]
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben boşunamı kastım şimdi o kadar ühüüüüüüüüü :(:(:(:([signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: JustGiveMeUrNp, 29 Temmuz 2005 02:09 tarihinde demiş ki: ben boşunamı kastım şimdi o kadar ühüüüüüüüüü :(:(:(:( bosuna denemez ama artik o kadar kolay degil kisacasi.. provoke'dan sonra diger harpylere gidene kadar harpyleri biraz gezdirmek gerekiyor bazen; ama bu da her zaman mumkun degil tabi. asil golem icin kotu oldu.. hem zevkli hem harpyden daha iyiydi bana gore (harpy'de ks malum, +chitinler falan)[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 önüne gelen harpy'de provoker olamayacak.. çok iyi oldu bence bu. gerçi provoker azalacağından ks çoğalacak ama onunda çözümü geliyo yakında.. ayrıca level limit 90'a çıkacak 8 ağustosta. o yüzden level 70 skilli silinmiş olabilir. buda çok güzel bişi.. oyun rayına girmeye başladı, bende tekrar ümitlenmeye başladım..[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Solufain, 29 Temmuz 2005 01:56 tarihinde demiş ki: said: ShadowFax, 29 Temmuz 2005 00:48 tarihinde demiş ki: 1 yenilik te mesela party de party de birinin np si biterse yatıp np beklerken party adam kesse dahi ona np gitmiyor. Hehe bunu nasıl farkettiğini söyle :D Ayrıca yeni patch sürekli sorun getiriyor. Hack Shield her 5 girşin dördünde hata veriyor :D hehehe bole bi soru gelcegini biliodum.SnowSphinx fark etti bi sor istersen :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ve 1288 de geldi :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 1 tane daha buldum. bende suan howling Sword Skilli gözükmüyor SwordDance acık oldugu halde.yani artık 70 skill ini göremiyosun 70 olmadan:)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 1 tane daha ama tam emin diilim. Scream %250 ve 150 additional damage a düşmüş %300 e 200 diilmiydi ki?[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 %250 ye 150 ydi zaten screamin + sı adamı dondurmasıydı[signature][hline]Nick=T_Deville.... :Hoody: Lvl=3x... 61 Clan=n00bz.... New_0rder Job=Assassian.... Kasar Hood Np=3xx....2xxxx
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: BuRiAL_TR, 29 Temmuz 2005 01:46 tarihinde demiş ki: said: JustGiveMeUrNp, 29 Temmuz 2005 01:32 tarihinde demiş ki: provoke tam olarak nsl oldu bi düzgünce anlatsın bana lütfen diezde warior açtımda voker olcam onlan öreniyim diyom. Proveke skilli çalışmıyor artık.İlk voke den sonra bekliyorsun 2. için hemde baya bir.O süre yeterli harpylerin seni yatırması için >.< ve son patch geldi 1287 artık glitch yapamıcak wariorlar binding skilli animasyonsuz çalışıyor artık.Tüm lvl 70 skilleride silindi iyimi oldu kötümü belli değil. kötü oıldu bence sonuçta adam o kdr uğraştı ama sonuçta koca bir hiç çıktı(o adam yerinde olmak istemezdim)bundan sonra kimse lvl kasamaz artık.....[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 lvl 70 skilleri silindi fatihinde dediği gibi lvl sınırı 90 olcak sanırım KE gelince.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
alinni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Beyler bu myko damı yoksa usko damı ???
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ne yani suan lvl 70 te olanlar skilleri kullanamıormu(70 skilli ni?
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: alinni, 29 Temmuz 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Beyler bu myko damı yoksa usko damı ??? uskoda[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D
alinni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Myko da normal yane, provoker aççam da ondan soruyom kusuruma bakmayın artık....
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Lightning 39 büyüsü dischargenin animasyonu ve sesi çıkmıyor.Stun oranıda artmıs yada bana öyle geliyor trollu maymuna ceviriorumda :)
Öne çıkan mesajlar