Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Sorunum Web Cam imi bilgisayarım görmüyor [usb giriş] Daha önce kullandığım Apache marka web cami bilgisayarımdaki usb girişlerinden birine takıyorum ve bilgisayarım Bilinmeyen Aygıt olarak görüyr ne driver kurabiliyorum ne başka bişey yapabiliyorum. Aygıt yöneticisinden elle tanıt demeyin olmuyor, Bilinmeyen Aygıta tıkla Sürücü Güncelleştir demeyin olmuyor. Usb girişinden taktığım gibi Aygıt Yöneticisi - Evrensel Seri Yol Denetleyicisinde Bilinmeyen Aygıt olarak çıkıyor. Başka Usb girişine tak demeyin hepsinde aynı sorunum var. Web Cam'ın bozulmuş çöpe at demeyin bozulmadı garanti kapsamında aldığım yere götürdüm adam önümde taktı ve otomatik gördü windows. Benim sorunum nedir ? Daha önce kullandığım web cami artık neden kullanamıyorum ? Nasıl çözerim bu sorunumu ? Yemek ismarlıyorum, çıldırdım.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bu tür olaylarda bir yığın sebep olabiliyor, hemen aklımdaki bir iki tanesini yazayım :) chipset driverlarını kurdun mu? windows xp sp1'den önceki bir sistemin varsa usb2.0 driverlarını kurdun mu? :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Win Xp Prof Sp2 kurulu. Ama bundan 2 ay önce rahatca kuruluyordu ve çalışıyordu web cam ' im, taktığım gibi anıyordu windows. Şimdi driver mi kurmam gerek ?[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Aygıt yöneticisinde Usb 2.0 Root Hub yazıyor kurulu sanırım.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bak çözülürse 1.5 porsyon yoğurtlu iskenderimi isterim. kamerayı çıkart, gelen cd deki sürücüleri kur sonra bilgisayarı yenidne başlat sonra kamerayı tak. usb cihazlar için önce driverı yükleyin sonra cihazı takın diyorlar hep. ne alaka bilmiyorum. //edik;"Daha önce kullandığım" demişsin, iskender aşkıylan gözardı etmişim. eğer sürücüler yüklüyse kamerayı çıkarttıktan sonra program ekle-kaldır dan sürücüleri uninstall et sonra yeniden kur, en son webcami tak. [signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* [Bu mesaj Rahan tarafından 23 Temmuz 2005 03:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Rahan, hemen deniyorum.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Rahan, 23 Temmuz 2005 03:28 tarihinde demiş ki: usb cihazlar için önce driverı yükleyin sonra cihazı takın diyorlar hep. ne alaka bilmiyorum. alakası install programlarına windows donanımlarını tekrar refresh edecek sistemi aktif etmediklerinden işin kolayına kaçıyorlar sanırım, yani siz driverı kurunca windows inf içine driverları yüklüyor, sonra tekrar takınca windows oradan alıyor :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 2 ay önce ile şu an arasında etkili olabilecek bir format, driver güncellemesi ya da sence etkisi olabilecek neler var, aklına gelenlerden?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Zaugna şu anda kullandığım işletim sistemime yaklaşık 7-8 aydır format atmadım ama tıkır tıkır çalışıyor hiç bir sorunum yok bu yüklenme sorunundan başka. Etkisi olabilecek hiç bir şey gelmiyor aklıma dediğim gibi bilgisayarcıya götürdüm adam önümde yaptı tanıdı yanı web cam'de sorun yok kesinlikle.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Eğer doğru anladıysam o kamerayı daha önce kurup kullandın. Daha sonra çıkardın ve uzun süre kullanmadın. İşletim sistemini yeniden yüklemeden birkaç ay sonra tekrar takıp kullanmak istediğinde kamera çalışmadı. Eğer durum böyle ise ve beraberinde gelen sürücü diskini tanımamakta ısrar ediyorsa bir de şöyle bir metod var. Aygıt yöneticisinden sarı soru işaretli halde duran kamerana sağ tıklayıp özelliklerden sürücü tab'ına gel. Oradan sürücüyü güncelleyi seç. Daha sonra sürücünün yerini kendim belirteceğim şıkkını işaretleyip gözatdan WINDOWSinf altına yönlendir. Orada önceden kullandığı sürücülere yönlendiren inf dosyasını bulup sürücüleri kullanmaya çalışabilir.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 GE-TA aynen yazdığın gibi dediklerini şimdi uyguluyorum. 10 dk sonra cvp atıcam.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bende gerildim cevabı bekliyorum =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Windows'un altında inf diye bir klasör yok bulamadım ?[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 gizli klasördür o[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Evet gizli klasörmüş. Dediklerini yaptım ge ta ve olmadı. Şu an yüklü olandan daha iyi bir sürücü bulunamadı diyor.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ehe mavi geç kalmışım, nameless13 söylemiş gizli klasör inf klasörü. Tools'un altından folder options'dan görünür hale getirmen gerekecek.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Mavi, 23 Temmuz 2005 04:33 tarihinde demiş ki: Evet gizli klasörmüş. Dediklerini yaptım ge ta ve olmadı. Şu an yüklü olandan daha iyi bir sürücü bulunamadı diyor. [signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 O zaman ben sana bir webcam alayım, sen bana yemek ısmarla nameless13'e de bir fındık lahmacun ısmarlarsın. :) edit: Güncellemeyi değil de genel tabının altındaki yeniden kur seçeneğinden denesen birde? ps: Deminki mesajı niye editlemediysem artık. Post kasıyorum ben kesin. [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 23 Temmuz 2005 04:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 olley yine ben karlı çıktım :) bende şimdi düşünüyom sorunu yeni gördüm yoksa hallettiydim şimdiye (tabi tabi eheheh)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ehehe : )[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 aha buldum scandisk yap sonra tak yükle driverları scandisk olayını bilgisayar başlatınca çalışsın olarak ayarla[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ciddimisin ? dalga mı ? ona göre denicem, scan disk ile ne alaka ?[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 vallaha ciddiyim daha önce bilgisayara usbden takıp bilgisayarın tanıyamadığı aletleri scandisk yaptıktan sonra tanıtabildim çünkü usb aygıtları ile ilgili dosyada bozulma olmuş olabilir[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 son durum ne ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bende heyecanla bekliyorum ya yatıcam(olay yemek falan değil sorun hallledildi mi diye) edit:// yattım ben artık öğrenirim öğlene sonucu[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog [Bu mesaj nameless13 tarafından 23 Temmuz 2005 05:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar