Abus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Arkadaşlar bugün brşey duydum ve şok oldum HEAT teki o restaurant sahnesi ve filmin final sahneleri fake mi? Robert De Niro ve Al Pacino gerçekte o sahneleri beraber oynamamışlar diye bir şey duydum inanamıyorum ble bir olaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ewt birisinin yerine kukla koymuslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ayrı ayrı çekilmiş olabilir evet ben de öyle birşey duymuştum sanırım ama filmi doğru düzgün izlemediğimden bu ayrıntı da aklımda kalmamış. biraz araştırma yapılırsa bulunur.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 şimdi izledim tekrardan, o sahnede hiç birlikte birlikte görüntülenmiyolar dediğin doğru olabilir.. hatta son sahnedede görüntülenmiyolar.. ilginçmiş, öğrenirsen yaz buraya bizde öğrenmiş olalım[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Filmi izlicem tekrar bende bakalım eğer bu durum gerçekse çok üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Many viewers claim that Deniro and Pacino never (or hardly ever) actually share screen time during the film, despite the hype surrounding the films release as showcasing their first screen appearance. In most Pan and Scan versions of the film, and TV broadcasts, it does appear that during the "diner scene" the two never actually share the screen, but viewing the film in correct letterbox format, as the director intended, clearly shows the two actors sitting at the table, though only in wide shots. imdb'den baktım.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 o kare al pacino ve robert de nironun beraber olduğu tek kareydi eğer fake ise baya kötü[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ama yani bu fake, öyle seyirciyi kandırma amaçlı yapılmış birşey değil ki. seyirciden saklayalım da aman bulamasınlar olayı değil yani. bilerek ve açık açık böyle yapılmış sonuçta.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: sanerixx, 29 Temmuz 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Many viewers claim that Deniro and Pacino never (or hardly ever) actually share screen time during the film, despite the hype surrounding the films release as showcasing their first screen appearance. In most Pan and Scan versions of the film, and TV broadcasts, it does appear that during the "diner scene" the two never actually share the screen, but viewing the film in correct letterbox format, as the director intended, clearly shows the two actors sitting at the table, though only in wide shots. imdb'den baktım. Bu yazıya göre fake değil restaurant sahnesinde bir araya gelmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 nedenki kusmu gencler birbirlerine[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Hmm Robert De Niro diyorki: "Al Pacino büyük oyuncu, kral adam. Ben onla birlikte oynayamam..." De Niro, "Amanın yusuf yusuf" korkusu ile dememiştir bunu 2 aktör birbirlerinden pek hoşlanmamaktadır önceden beri. (Ya ben bunları önceden görmüştüm bir arada) Sonuçta ortaya çıkan film güzel olmakla birlikte Blue Box olayları yüzünden garip bir kirlilik içerir. Bir de şöyle bir efsane vardır: De Niro ve Al Pacino'nun ekranda göründükleri süreler saniyesi saniyesine eşit(miş) Otur saat tutmadım, bilemeyeceğim doğruluğunu. Edit:Typo [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 29 Temmuz 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 o sahneyi bilmem ama ilk sahne cekilmeden 5 dk once bunlar kendi aralarinda konusup rolleri degistiriyorlar . de niro roportajinda soylediydi bunu . aralari bozuk degildir herhalde boyle bir atraksiyon yaptiklarina gore . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar