Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk rebel&imp Savaşı veya PVP

maxrep

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Arkadaşlar . Ben 8 aydır oynamama rağmen maalesef daha PVP yapmak nasip olmadı. ing de çok iyi değil.
Bir şey soracam neden türkler belli bir yer belilesek de aramızda PVP yapsak. Gelen yabancıları da istediklerinde davet etsek. Nasıl olur ?

Çoğunuz şuna bak. Daha çaylak bu. diyebilirsiniz. Ama ben ha bire exp kesmekten doğru düzgün araştırma yapamadım . Arkadaşlarım olmasa zaten bir şey yapacağımda yoktu ya. Şimdi zevkini çıkarmaya çalışıyorum. Alt karakter açıldı da. Evet. Jedi bile oldum ama hala bazı şeyleri yeni kavrıyorum.
Ben hala newbie/Noob sayılırım. hehe :)

Not: Ayrıca forumdaki arkadaşlar kendi guildlerini de yazarlarsa kim nerede olduğu anlaşılması iyi olur.
------
ulubatli hakan
vodo
Sosyal ağlarda paylaş

Söylemeyi unuttum. Bende rebel im. Çoğu zaman imp gördüğünüz sadece Cu dan önce bildiğiniz AT-ST grup yaparak 30k lık görevlerle bir buff sdüresince yaptığım minimum 700k elde etmek içindi.... O yüzden para için ruhumu satmıştım.... Gerçek bu.... muhaha ! :)
--
Aslıma ve guildimin rengine döndüm. Çok rahatladım üstümden bir yük kalktı... Vodo dan yetkili birisi görseydi yanardım dorusu. Evimde bir çok şey vardı. Kaybedebilrdim doğrusu.
--
isim :ulubatlı hakan
karakter :Rebel Jedi padawan
Kabile : vodo[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...