maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Merhaba Arkadaşlar . Ben 8 aydır oynamama rağmen maalesef daha PVP yapmak nasip olmadı. ing de çok iyi değil. Bir şey soracam neden türkler belli bir yer belilesek de aramızda PVP yapsak. Gelen yabancıları da istediklerinde davet etsek. Nasıl olur ? Çoğunuz şuna bak. Daha çaylak bu. diyebilirsiniz. Ama ben ha bire exp kesmekten doğru düzgün araştırma yapamadım . Arkadaşlarım olmasa zaten bir şey yapacağımda yoktu ya. Şimdi zevkini çıkarmaya çalışıyorum. Alt karakter açıldı da. Evet. Jedi bile oldum ama hala bazı şeyleri yeni kavrıyorum. Ben hala newbie/Noob sayılırım. hehe :) Not: Ayrıca forumdaki arkadaşlar kendi guildlerini de yazarlarsa kim nerede olduğu anlaşılması iyi olur. ------ ulubatli hakan vodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hepimiz noobuz :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ben SOL guildindeyim, oyunda buluşuruz, sen impleri organize et ben bir kaç rebel bulup getiririm. Düz bir ovada karşılaşırız. :)[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Söylemeyi unuttum. Bende rebel im. Çoğu zaman imp gördüğünüz sadece Cu dan önce bildiğiniz AT-ST grup yaparak 30k lık görevlerle bir buff sdüresince yaptığım minimum 700k elde etmek içindi.... O yüzden para için ruhumu satmıştım.... Gerçek bu.... muhaha ! :) -- Aslıma ve guildimin rengine döndüm. Çok rahatladım üstümden bir yük kalktı... Vodo dan yetkili birisi görseydi yanardım dorusu. Evimde bir çok şey vardı. Kaybedebilrdim doğrusu. -- isim :ulubatlı hakan karakter :Rebel Jedi padawan Kabile : vodo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Geceleri lok'te pvp oluyormuş diyebiliyorum :) Ama tenha bölgelerinde.Bir kez Kimogila 'ların orada 2 vs. 2 rebeller duel ediyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ulubatli yetkili gordu bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar