facundo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bu aksam action yapmak ısteyen gencler varmı aramızda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 abi kımse action yapmı bune yaw boole herkez craf mı yanı ? sız oyundan nasıl zevk alıonuz set yaparakmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Niye zevk veremez mi craft?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abi ne zevk ı alacan set yapıp rune book yapıp gıysı yapıp :D orda adam la pvp yapmak gıbı sı varmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linda Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aaaa öyle demeyin craft skillerinin yeri ayrıdır.vendora bi kac craf malzemesi koymak rp yapmak alışveriş yapma kenidi imzanı taşıyan elbiseyi başkasında görmek insanlar arasında bi ünvan yapıp diyer servarlarda sana saygı göstermelri felan bence en iyi kafa dinlendiren ve stresden uzak tutan bi skill:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben hayarım boyunca pk oldum dıer charım ya tame ya bs dı :D baska bişi olmadı D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake_Mgs Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 edit: free shard reklamı burda yasak [Bu mesaj Anason tarafından 25 Haziran 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasley Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Crafterlar olmasaydı actiona çıplak giderdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: SolidSnake_Mgs, 25 Haziran 2005 10:49 tarihinde demiş ki: edit: free shard reklamı burda yasak [Bu mesaj Anason tarafından 25 Haziran 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Craft shard zevklidir ama su adanki türk servelarında deil.Oside falan iyi olabilir ama türkiyede deil.Çünki herkesin bi craft charı var(phyi köklersen böyle olur). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jamesbond Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ya be Skıl Kasmaktan ACtıon yapamıyorumkı bı seventy de kastım server 1 ay sonra merdi ondan sonra amentes acıldı ordada kastım server gene 1 ay sonra kapandı sımdı de knıgt dewammmm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar