BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konya Selçuk Üniversitesi 2. Öğretim Turizm Rehberik bölümüne giricem ama bunun fiyatı kitapçıkta yazmıyor bilen var mI?[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Yazar kitapcığın arkasında.Üniversite olarak değilde bölümler olarak yazar.Üniversiteden üniversiteye değişmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 işte turizm rehberliği yazmıyor orda :^([signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bölüm değilde Fakülte adı olarak yazması gerek.Örneğin Kimya Fen edebiyata giriyor. Fen edebiyata bakmak lazım.Neyse eve gidince bi bakarım bende varmı yokmu. Bu arada bende Selçuktan bir kaç bölüm yazdım.Tabi ailem gitmemi istemiyor pek oraya irtica fln var diyolar nereden duymuşlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yok sağlammış :P heuhe :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 2 yıllık mı ? bulamadım ben kitapcıkta o bolumu.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 2 yıllık :P var orda ilk öğretimi 268 puan ikinci öğretim 238 mi ne ^^[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar