daverc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bunun muadilleri falan daha kalifiyeymis ya, bunu izlerken sanki bilim kurgu seyrediyo gibi oldum, En azindan dolayli yoldan bi anlatim vardi.Güleyazdim bunu izlerken.[signature][hline]Neyse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ahah bunla ilgili super fıkra vardı, ekşiden c/p liyom eleman taksiye biniyo,sonra evinin onune gelince taksiciye sen bekle "evden para alıp gelicem" diyo.taksici bekliyo bekliyo gelen giden yok.sonra evin kapısını calıyo,bakıyo yaslı basortulu bi teyze.taksici "teyze az once sizin eve birini bıraktım parayı getircem dedi gelmedi " diyo.sonra duvarda bi fotograf var eve giren herifin fotografı.taksici "aha eve giren bu herifti" diyince,teyzede "evladım dalgamı geciyon o benim guneydoguda sehit olmus oglumun fotografı "seklinde aglamaya baslıyo.taksici bi muziceye tanık olmanın verdigi dumurla cıkıyo evden.sonra perde arkasına zoom yapınca eleman ordan kafayı uzatıp anne taksici gittimi diye soruyo.teyze kopmus bi halde "oglum bu kacıncı,durduk yere hacı annenide gunaha sokuyon gunah degil mi "seklinde serzeniste bulunuyo.elemanın yorum daha kopartıcı "affet anne ne biliyim gece tarifeside cok kazıkmıs".[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Fikradan cok alinti olmus o, oyle bi bolum wardi sadece adam yerine bi gelin wardi hikayede :)[signature][hline]Neyse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Mayhem, 27 Temmuz 2005 02:51 tarihinde demiş ki: İ KİSS YOU! [signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: darkned, 27 Temmuz 2005 18:40 tarihinde demiş ki: abicim anlamıorum demekki izlenio ki yayında... kim izlio yav ? her gece izliyorum[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Aman tanrım.[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 o_0[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: aquila, 27 Temmuz 2005 02:42 tarihinde demiş ki: said: elaidi, 27 Temmuz 2005 02:41 tarihinde demiş ki: VİZYOOOOOOOOOOOOOOOOOON YETERSİZ ADAM VİZYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON ha bu usagun dedukleri dogrudur daa... +100[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ne zaman başlicak? :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Her gece 2.5-3 arasi basliyor.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 "Kalp Gözü"daha şahane.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 canavar uzmanı olan saadettin teksoy un programı olan ''sırların efendisi''nin üstüne tanımam[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar