Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yaw bu mykoda online kisi neden cok az 3 gundur sabah 9 gece 1 arasi online im hala ayni kisiler bence cok cok az topu topu 3 party anca kuruluyo (tabi bunlar benim fikrim)[signature][hline]
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 valla ben deneme amaclı bi girdim KE haritalarını bilmediim icin öle dolanıodum ne var ne yok sana sole söliim butun karus haritasını dolandım yane moradon esland cz harici toplasan ya 2 3 tane mage gormusumdur belki 1 2 tanede rogue arada deişik yaratıklara rasladım allah allah die daldım fln ama kimse yok harbiden bende anlamadım[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 valla biz czde baskın yapalım dedik bikaç kere czde şu aralar pek pk yapılamadıgı için (milletin lvl düşük) genelde czde kasıyorlar baron/cardinal/beast fln. neyse işte cardinale bi baskın yapalım dedik görünürde 5-6 kişi vardı bizde 8 kişilik partyle girdik aralarına ama sen misin giren... arkadan temiz bi 20 kişi daha çıktı batan gemiden kaçışan fareler gibi. aslında adam varda bi yerlere girmiş vaziyetteler. breth tarafında görememenin nedenide haritanın büyük olmasından kaynaklanıyor olabilir çünkü clan partyler oluyor genellikle ve sadece o partyler göze çarpıyor.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hadi onu birakin koca moradanda 4-5 kisimi olur yaw dedim bu ilk girnce millet gorunmuyo o olaydir bi dolast1m geldim gene ayn1 :D usko en azindan kalabalikti (hele ilk günler beramusta kesecek worm bulamazdim)[signature][hline]
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 valla demın moradon daydım ve kalabalıktı.kı onlarda saatin gece 12-1 olmasını hesaba katarsak baya kalabılıktı =) p.s:moradon-lufer gate dc sıne kafam gırsın.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bebelerin yatma saatinde girmişinz sizde...(ben o saatte çalışıyom veya uskodayım)bizim türkler o saatte uyuduğu için..[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 27 Temmuz 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
LoskobordoS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Walla Kael Teduwaya Katılıyorum Ben Diezde Takılıyorum myko yenı acıldıgında ben Serverin Reisi Olurum Kanısıyla Baslamıstım Diezi Bırakmıstım Baktım kı onlineSayısı Giderek Azalıyor Coq Canım Sıkıldı Orada :(
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 şu an oyuna giremiyorum:(yine malzya telekomproblem rulz heralde_?¿[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D
Öne çıkan mesajlar