gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 "Küçük insanların gölgelerinin büyüdüğü yerde bilki güneş batıyordur." Süper bi söz kim söylemişse Önünde Saygıyla Eğiliyorum :) [Bu mesaj gokkkan tarafından 28 Temmuz 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bnce bnm yazdıım daha güsel çok ayarlı bi söz ya özellkle de gunumuzde ülkemiz için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 inpiresiv[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 güzel.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 coolie.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 güzel laf yanlız merak ettiğim birşey var: herhkes beğendiği bir lafı bıraya aktarırsa ne olur[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ne olmazki :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hayat bayram olur[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Damlaya damlaya göl olur[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Mandoo, 28 Temmuz 2005 13:09 tarihinde demiş ki: Damlaya damlaya göl olur evet bu daha anlamlı sanki :)[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sakla samanı,damlaya damlaya göl olur bu daha ii bence ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya ben bu sözü bir yerde duymuştum ve gerçekten hayran kalmıştım..sen söyleyince yinwe hatırladım ve hayranlığım devam etti...bir filmde duymuştum galiba..ama nerde....off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: gokkkan, 28 Temmuz 2005 12:42 tarihinde demiş ki: "Küçük insanların gölgelerinin büyüdüğü yerde bilki güneş batıyordur." Süper bi söz kim söylemişse Önünde Saygıyla Eğiliyorum :) [Bu mesaj gokkkan tarafından 28 Temmuz 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Yanlış bilmiyorsam bu söz bir çin atasözüdür.[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 it an, Mandooyu hazırla bu daha hoş..[signature][hline]Pff bune ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Gökhan dabak lombakda Nasreddin hoca da bi özlü söz söylemiş. Hoca kiraz ağacında oturmaktadır ve lafı patlatır. -Dal sarkar kartal patlar kartal patlar daldaki kirazlar pek nefis.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Deactivated... Arma orc sin olarak deimos da doğacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tencere yuvarlanmış, seninki benden kara...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 imperesiv[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bil ki büyüyen o gölgeler küçülecektir, güneş tekrar doğduğunda.[signature][hline]what is it in my eyes, a piece of broken glass? is this the time I should be on my knees for you? is this your way of telling me, another has been be found? now I know it's teargas in my eyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Armas2, 28 Temmuz 2005 13:19 tarihinde demiş ki: Gökhan dabak lombakda Nasreddin hoca da bi özlü söz söylemiş. Hoca kiraz ağacında oturmaktadır ve lafı patlatır. -Dal sarkar kartal patlar kartal patlar daldaki kirazlar pek nefis. Hissediyorum Benjamin sende hissediyomusun?!?!?!?!?! SODYUM,POTASYUM,SODYUM,POTASYUM,SODYUM,POT...[signature][hline]you know we Ain't gonna die! [Bu mesaj cenin tarafından 28 Temmuz 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: BOccOB, 28 Temmuz 2005 12:43 tarihinde demiş ki: küçük insanların olduğu yerde gölge yoksa bil ki saat öğlen 12 dir bu daha güzel bence boyle bi soz olmaz[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: KahnX, 28 Temmuz 2005 13:22 tarihinde demiş ki: Bil ki büyüyen o gölgeler küçülecektir, güneş tekrar doğduğunda. boyle bi sozde olmaz[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: cenin, 28 Temmuz 2005 13:25 tarihinde demiş ki: said: Armas2, 28 Temmuz 2005 13:19 tarihinde demiş ki: Gökhan dabak lombakda Nasreddin hoca da bi özlü söz söylemiş. Hoca kiraz ağacında oturmaktadır ve lafı patlatır. -Dal sarkar kartal patlar kartal patlar daldaki kirazlar pek nefis. Hissediyorum Benjamin sende hissediyomusun?!?!?!?!?! SODYUM,POTASYUM,SODYUM,POTASYUM,SODYUM,POT... Patateeez soğaan. Hörk aleksandır boğoluyorusss. :D[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Deactivated... Arma orc sin olarak deimos da doğacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 harbiden super ya simdi bi daha baktm super laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 çin atasözüydü evet....ama bir film de de yer alıyordu...aaaahhh nerdeydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: KahnX, 28 Temmuz 2005 13:22 tarihinde demiş ki: Bil ki büyüyen o gölgeler küçülecektir, güneş tekrar doğduğunda. OBAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar