zynp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ama yinede gidip konuşmalydı bence..kızın tavırlarına göre en azından anlayabilrdi...önce belki yakınlaşır sonrda bi ilişkileri olabilrdi yani...bnce bidaa böyle bi şansın olursa çekinme.. karşı taraftanmı bekliicen böyle bişei?? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 heyecanını yen[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Git konuş bence.. Sonradan pişman olma..![signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 fotografını koy, sen, kızın sana karşılık verip vermeyeceğini söyliyim[signature][hline]chilloutwiththeloungemusic102.0 [Bu mesaj Giovanni tarafından 28 Temmuz 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 konuş konuş kesinlikle[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: TimarliSipahi, 28 Temmuz 2005 17:52 tarihinde demiş ki: aşk diye bi şey yok, kendini kandırma öyle heyecan yapıp, git konuş ne konuşmon ki kendi adina konus bence[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Giovanni, 28 Temmuz 2005 19:42 tarihinde demiş ki: fotografını koy, sen, kızın sana karşılık verip vermeyeceğini söyliyim Ne insanlar var sadece muhabbeti sayesinde kizlari tav eden kizlar tipe bakmio önemli durumlarda merak etme[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 AA sen burda mıydın? şey misin? çok etkili ;] Konuşursan konuştuktan sonra da haber yaz kesin buraya...[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Forseti, 28 Temmuz 2005 21:50 tarihinde demiş ki: AA sen burda mıydın? şey misin? çok etkili ;] Konuşursan konuştuktan sonra da haber yaz kesin buraya... Bise anlamadim valla[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: DynamicK, 28 Temmuz 2005 18:24 tarihinde demiş ki: zegerevecim sende zaten keş tipi var 2 çek kafayı sonra içtiin anlaşılmasın diye bi sakız at agza git direk konuşmaya yani cesaret diyosan kralı gelir böyle :) güzel fikirde ben de bütün zıtlıklar birleşmiş :D ömrümde sarhoş olamadım bile :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Forseti, 28 Temmuz 2005 21:50 tarihinde demiş ki: AA sen burda mıydın? şey misin? çok etkili ;] Konuşursan konuştuktan sonra da haber yaz kesin buraya... ya bunu demek benim aklımada geldide , dün o heyecanla karşısına çıksaydım şöyle bişeyler çıkardı ağzımdan ; selam , beni hatırladınmı ? hani şeyde tanışmıştık , bben şeyim hani vardı ya sbişiler yapıoduk fln :) kız manyakmı diyip kaçardı heralde :D ama karar verdim bidahaki görüşümde herşeyi söyleyecem :D may the force be with me :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 şöyle düşün bak dünyaya bi kere geliosun, yapmak isteyip de yapamadığın zaten onca şey varken buna bi yenisini ekleme ve bu kadar basit bir şeyi yapmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşa=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 aslında mantıklı konuşuonuz , ilk gördüğüm yerde naber diyip olaya girecem :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 beni hatirladin mi deme abi kendine güven sağlam bas aaa sen x deki(burasi o takildiginiz yer) y(burasi kizin adi olacak)sin dimi de sonra birs işte burada mi okuyosun fln de işte sonra ne yaptgindan bahset ama ilk konusmanda bence uzatma böle tebessüm ederek ortamdan kay birs cool davran ahahh sonra muhabeti geliştir fln fln fln abi bizim verdigimiz taktikler işe yariyacak şeyler değil rahat ol biraz olacaksa olacaktir yani olmicaksada yapacak bişi yok zaten[signature][hline]there's a war going on between my head and my heart i wonder how they grew so far apart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 tamam ya ben hazırım :D şu anda şirketin kapısından bi anda girse bile konuşabilirm :) Kapı açılırmış ben bunu gönderdiğim anda :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar