Kro_Kelle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 512dsl var. sorunum şu. flash get gibi programlarla dosya indiriken norlm 50 - 55 kb/s ile dosya cekiorum. ama flash get kullanmadigim zamanlar bu 5kb/s gibi bi indirme oluyor. ayrica bu olay şu sekildede bana sorun oluyor. normalde 50kbs ile 10 tane explorer sayfasi açsam çok zaman geçmeden açılır hepsi.ama geç açılıyor. yani normal internet hızım düşük.ama dl de sorun yok. ares dc++ torrent gibi programlarda da hızım gayet iyi. bunun bi ayari varmidir.varsa bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 firefoxda denedin mi? bende firefox bazen daha hızlı açıyor bazende ie ondan ikisinide karma kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 onun senle yada baglantinla ilgisi yok telekom denilen kurum proxy kullaniyo 195 ile basliyosan bu proxy e maruz kaliyosun demektir 85 ile baglaniyosan herhangi bir problem yoktur ..(85 , 86 ..195 ,196 ,212 ip araliklari..)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 genelde 85 le başlıor. ama bazen 212 oluor. ama suan 85 .o sorun hep var. böyle internet cafeye falan gittigimdede ordada ayni oaly oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hmm 195 ile başlıyor ip numaram ve hiç 85 olmadı.. sanırım bu yüzden her yerde firewalled gözüküyorum ? portlarımın hepsi açık dmz on / off her şekilde denedim.. windows firewall'ı zaten kapalı 3rd party firewall zaten yok.. sorun nerde ? son firmware adsl modem.. [Bu mesaj Goering tarafından 29 Temmuz 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar