RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Dostum Nwalka ve Ben Bugün büyük bi Savaştaydık .. Karşımızda Bir sürü Yaratık olmasına Karşın Tanrılar ve Tofular(daha dorusu Tofu) bizim yanımızdaydı ... Fight the Power.. Not:Resimdeki yazıları göremiyorsanız,resmi kaydedip Paintte açın..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. [Bu mesaj RaVena tarafından 29 Temmuz 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 .. Savaş günler sürdü.. Taki tofunun parmağındaki yüzük düşesiye kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Tanrılar ve tofu yanınızda ise kaybetmenize imkan vermiyorum inançlı dostlarım. Kiss of tofu :-)[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Bulustur Bizi :-) Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Savaş hızla sürerken düşmanlardan biri nwalkanın üstüne atlar. Bir güreş, bir arbede tutar bu arbedeni alibi nwalka dır . Fakat bu buruk bir zaferdir çünkü tofi altta ezilmiş ve suyu çıkmıştır :P[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 force be with be :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ''Çok güzel bi macera yaşamışsınız gerçekten..[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. [Bu mesaj skyly tarafından 29 Temmuz 2005 02:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Sonu yaklaşıyordu savaşın .. Tofular Uzanmıştı Dev(aslında ufacık)Giant Spiderlara ... Nwalka ve ben Asa'mız ve büyü kitabı elimizde,Kelimeleri Fısıldarken Birden Karanlığın içinden Lanet Çökmüştü üzerimizde ... Ve Savaşın Sonunda Kaybetmiştik .. Tofu'lar bize karşı savaş açmaya karar verdiler ve Tofunun Laneti o günden sonra Üzerimizden Gitmedi ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 orda olcaktım hepsini öldürürdük i love you All or Nothing :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bide ben olcaktım orda zati 2 kere artık foot of sacrier çakabiliyom iyi olurdu be bide bieşy sorucam bunları sanırım treechnid summonladı tree yi keserseniz kaybolurdu ama gebermişiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Treechnid ilk turda 5 tane arachnee summonladı 50 healti var summonların.. Aynı turda arachneeler kendini cloneladı yine aynı turda clonelar kendini cloneladı sora sıra bize geldi.. Sonraki tur aynı şekilde bütün arachneler kendini cloneladı.. Clonelar da kendini cloneladı :) Bu şekilde 3 tur dayandık :) Sabredebilseydik bütün ekran dolucaktı :)[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Zombi Vampir olmak için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Tofular Lanetledi Bizi .. ^^[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar