KingMadboy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 akşam 46-59 temple event e girdim baya kolay gecti yanlız bug vardı ilk specrte yi kesince sandık geldi sonra bekledim tepmle kapanıyo yazısı gelincede bi sandık geldi 2 sandık oldu! gittim actım 2 sinide 1. den wairror shell pad dustu 2. den iron bow. sevindik. neyse baktım biri 250m e satıyo sandık aldım yurudum mirasethe actırayım diye tıkladım neyse baktım sandık yok diyo! :( gitti güselim sandık ne yapmalı şimdi ?? gm e desen inanmaz! su mu içsek soguk soguk??[signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 CoCa CoLa (soğuk içiniZzzz)[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Geçmiş olsun ne diim[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
erayyirik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben niye gitti anlamadım ama yinede yazık olmuş.iron bow hee.bana verseydin onu:D
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 İlahi adalet. Hata ile iki sandık kazanmışsın birini geri almışlar :D[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bugla sandık kazanmışın yine bugla sandığını yutmuşlar...yani adalet yerine geldi misali...[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 gm e artık abi bana fazladan kutu cıktı icinden bunlar cıktı geri verirmisiz mi diyceksin sen soğuk ne buluyosan iç şimdiden geçmiş olsun :lol:[signature][hline]D j W a r t h o [i]G Plaklarımdan uzaktayım :(
Öne çıkan mesajlar