Lucifer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Selamlar ya yeni patch çıkmış 1284 die ama oyunu açınca patch downloading diyor sonuna gelince öyle duruyo hareket etmio yarım saat bekledim birşey olmadı baştan açıp kapattım deişmedi ne yapabilirim..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ Burda tüm yamaları bulabilirsin.Auto patch yapamayanlar için ftp serveri.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 çok saolasın deniyorum şimidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Abi bu zip i KO da hangi dosyanın içine atacaz bi yardım [Bu mesaj Lucifer tarafından 28 Temmuz 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 zip i aç.Daha sonra içinde data,ui diye 2 klasör 1 de knightonline.exe görüceksin; knightonline.exe yi direk ko klasörüne yapıştır ,sendekiyle yer değiştircek.Data nın içindekileri sendeki ko klasöründeki datanın içine kopyala,iu daki dosyalarıda sendeki ko klasöründeki IU klasörünün içine kopyala kolay gelsin. 8-)[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 abi ne yapmıssın ya kafam karıstı :-) :-?[signature][hline]D j W a r t h o G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuHR3RMaNia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya walla bu günde 1288 çıkmış sürekli hata veriyo download etse bilşe bu sefer de hackshield hata verio :)[signature][hline]Kendini aşmayan, Etrafına taşamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 off off abi bende vermiyo patch bile yüklemedi :D[signature][hline]D j W a r t h o G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar