Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Yardım] Alev - We Live In Paradise

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alev isimli grup hakkında bilgisi olan var mı? [We Live In Paradise] Bu albüme sahip olan var mı? Daha önceki albümleri hakkında bilgisi olan var mı? gibi pek çok soru sorabilirim...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
rock republicte dinlemiştim rezil bir grup ve bu ilk albümleri[signature][hline]Who lives in a pineapple under the sea?
SpongeBob SquarePants!
Mesaj tarihi:
Republic in seyirci kitlesine hitap etmedikleri için pek alkış almadılar. Ha seyircinin çoğu hayvanlığın sınırlarını zorladı Alev konserinde ama. Bence türü içinde incelersek müzikleri falan güzel, böyle gençliğin geçiş dönemindeki dinledikleri müziği iyi icra ediyorlar.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Mesaj tarihi:
Rock Republic'e cikacak grup degildi, frontgirl'ün kiritmasi üzerine kurulmus bir grup gibi geldi bana[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Mesaj tarihi:
albumlerini cekmistim rastgele bi yerde dolasirken .hic begenmedim
daha sonra berlinde zagayi canli izlemeye gittigimde bunlar vardi live olarak.orda baya hosuma gitmisti ,ama bidaha albumlerini acip dinlemedim hic :p
Mesaj tarihi:
Hastasıyım, o albümde olmayan çok güzel şarkılar var. Bu tarzı dinleyen biri olammam rağmen, süper hatundur, sesi ayrı kendisi ayrı güzel.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
said:
Jester, 28 Temmuz 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
bizden yediği küfürle kaldı hatun abla.
Müziği size hitap etmiyor diye küfür etmek?[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
Mesaj tarihi:
Valla Slayer'i beklerken bunlar cikinca küfrediyo insan[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Mesaj tarihi:
said:
_Mikael_, 28 Temmuz 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
said:
Jester, 28 Temmuz 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
bizden yediği küfürle kaldı hatun abla.
Müziği size hitap etmiyor diye küfür etmek?

walla rock adı altında düzenlenen bir festivale pop grubu cıkarılırsa, ustune ustluk bir de cok daha iyi ve tanınmıs grupların uzerinde cıkartılırsa ederim.

eger bu seviyesizlikse seviyesizim arkadas.[signature][hline]Live In Flames..
  • Yeni Oluştur...