dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Alev isimli grup hakkında bilgisi olan var mı? [We Live In Paradise] Bu albüme sahip olan var mı? Daha önceki albümleri hakkında bilgisi olan var mı? gibi pek çok soru sorabilirim...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbob Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 rock republicte dinlemiştim rezil bir grup ve bu ilk albümleri[signature][hline]Who lives in a pineapple under the sea? SpongeBob SquarePants! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hehe karidaki ses öldürüyor son şarki diye bir seslenişi vardi yari yoldan döndüm[signature][hline]there's a war going on between my head and my heart i wonder how they grew so far apart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Republic in seyirci kitlesine hitap etmedikleri için pek alkış almadılar. Ha seyircinin çoğu hayvanlığın sınırlarını zorladı Alev konserinde ama. Bence türü içinde incelersek müzikleri falan güzel, böyle gençliğin geçiş dönemindeki dinledikleri müziği iyi icra ediyorlar.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Rock Republic'e cikacak grup degildi, frontgirl'ün kiritmasi üzerine kurulmus bir grup gibi geldi bana[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bizden yediği küfürle kaldı hatun abla.[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 albumlerini cekmistim rastgele bi yerde dolasirken .hic begenmedim daha sonra berlinde zagayi canli izlemeye gittigimde bunlar vardi live olarak.orda baya hosuma gitmisti ,ama bidaha albumlerini acip dinlemedim hic :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 arkadaşım baya önceden güzel diyip duruyordu. ben ise zaga berlinde izleyip beğenince albümünü indirmiştim. hatta yüxexeste ilk klibinin galası vardı capture etmiştim. neyse naya hoşuma gitti yani. sor sen ne varsa aklında biliyorsam cevaplarım. www.alevmusic.de[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 istiyen için kaynak http://www.turkboard.org/viewtopic.php?t=19724 http://rapidshare.de/files/3064625/Alev_We_Live_In_Paradise__www_turkboard_org_by_PanDiaNi.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Hastasıyım, o albümde olmayan çok güzel şarkılar var. Bu tarzı dinleyen biri olammam rağmen, süper hatundur, sesi ayrı kendisi ayrı güzel.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 İndirdim ama şifreli. Şifresi ne bunun?[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Jester, 28 Temmuz 2005 20:23 tarihinde demiş ki: bizden yediği küfürle kaldı hatun abla. Müziği size hitap etmiyor diye küfür etmek?[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Valla Slayer'i beklerken bunlar cikinca küfrediyo insan[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: _Mikael_, 28 Temmuz 2005 22:29 tarihinde demiş ki: said: Jester, 28 Temmuz 2005 20:23 tarihinde demiş ki: bizden yediği küfürle kaldı hatun abla. Müziği size hitap etmiyor diye küfür etmek? walla rock adı altında düzenlenen bir festivale pop grubu cıkarılırsa, ustune ustluk bir de cok daha iyi ve tanınmıs grupların uzerinde cıkartılırsa ederim. eger bu seviyesizlikse seviyesizim arkadas.[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kabul ediyorsan sorun yok.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 alev'in yaptigi pop degil be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 pardon ya unutmuşum şifre www.turkboard.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Teşekkür ederiz[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar