Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce benim yüzümden mi ayrılıyorlar?

twistedemo

Öne çıkan mesajlar

said:
_gZm_, 25 Temmuz 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
konuyu tam bılmıyorum amaa hayırlısı neyse o olsun ve sen hıc uzulme...
bıraz bekle ve sabret mutlaka mutlu olucaksın
bazen beklemek en ıyısı:)

Bune? zaten boyle bi konuda beklemekten baska yapcain bise yok ama eger ayrilirlarsa die diorum o kadar zor olmuo en fazla ilk 5 ay fln cok ciddi diorum 2 siylede gorusursun en azindan sinirin bozulmaz 2 si ayri olup gerginlik yasamayinca evde[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...

[Bu mesaj Wanqhinox tarafından 28 Temmuz 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

herkesi mutlu edemezsin ve eğer sen mutlu olmazsan zaten çevrendekiler de mutlu olmaz gibi bi felsefe var ya bi de bunu düşün herşeyden önemlisi bu senin hayatın ve ayrıca ayrılmaları tabiki de o kadar kötü birşey olmayabiliyor(tecrübeyle sabittir)
sen istediğinin bu olduğuna eminsen hayalinin peşinden gidip sonuçlarına katlanmalısın çünkü emin ol herşeyin bir bedeli oluyor bu bedele değiyorsa eğer git peşinden hayalinin pişman olmaktansa...[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Annenle babanın nasıl mutlu oldugu degil bence senin nasıl mutlu oldugun önemli annenle babana gidip ayrılmadan önce senide düşünmelerini söylemelisin ancak sende ayrılmalarını istiyorsan kendin için en iyisi hangisi olucaksa onu seçmelisin ayrıca okul konusunda asla ailene baglı kalma derim sen ne istiyorsan onu seç sonuçta bir ömür boyu seçicegin mesleği yapıcaksın sevmeden yaparsan zaten başarısız olursun bunu ailenin anlaması için ugraş.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

senin yüzünden ayrıldıklarını düşünmen yanlış...kendin söyledin babam kendi ailesine annesine çok ilgi gösterio dedin ve bi eş bunu asla kabul edemez ve birçok boşanmalarda bu sebeten oluyor bunu bi bahane olarak ileri sürüo olabilir.ama kesinlikle kendini suçlama bence hedefindende vazgeçme,işletme istiosan işletme..bu senin hayatın çünkü ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...