Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6600 ıma ne olmuş??

gokkkan

Öne çıkan mesajlar

Telefon kapalıydı ve açmak için yukarı bastm iste nokia yazısı fln çıktı, pin kodu sorması gerektiği yerde bida nokia yazısı çıktı, 6 7 sanie sonra kapandı, hep böle oluo çok denedm..
Kartları çıkardm taktm, bataryayı çıkadrım taktm olmuyo..Ne olmus olabilr, ne yapmak gerekir, ne kadara maal olur arkadaslar?
Bu versiyon yukseltme olayıyla kesin çözülürmü?En azından büyük ihtimalle çözülür mü yani?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gokkkan, 17 Temmuz 2005 00:43 tarihinde demiş ki:
YA bu 6600 a aldm alası gıcığım, zaten babamın zoruyla almstm, almadan önce de gıcık oluyodum, habire kitlenio, kocaman da kotların ceplerini fln çuval gbi bi acayip etti ya uyuz sey.

aga kaçak fln mı aldın?ben gidip kvkdan almıştım 2 sene garantili,hiçbir sorunu yok ama işte bir kere format taktı kendine.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

batarya temassizlik yapiyormus gibi görünüyor ama olmayabilir de.. gicik olup kusturmus de olabilirsin 6600ini. Seveceksin, güsel konusup mutlu edeceksin.. Ben ona sefgilim gibi davraniom, aldigimdan beri sorun cikartmadi :D Dedigin mevzu diger nokialarda da oluyo sarj biterken felam, eski 3650mde oluyordu, 6600a özgü bi durum degil bence.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...