gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Telefon kapalıydı ve açmak için yukarı bastm iste nokia yazısı fln çıktı, pin kodu sorması gerektiği yerde bida nokia yazısı çıktı, 6 7 sanie sonra kapandı, hep böle oluo çok denedm.. Kartları çıkardm taktm, bataryayı çıkadrım taktm olmuyo..Ne olmus olabilr, ne yapmak gerekir, ne kadara maal olur arkadaslar? Bu versiyon yukseltme olayıyla kesin çözülürmü?En azından büyük ihtimalle çözülür mü yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 büyük ihtimalle çözülür.KVK ya gidiyorsun eğer garantili ise bedavaya version atıyorlar, eğer değil ise 20YTL karşılığında atıyorlar.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 eueuhe bende kapadım gece sabah bir açtım kendine format atmş :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 YA bu 6600 a aldm alası gıcığım, zaten babamın zoruyla almstm, almadan önce de gıcık oluyodum, habire kitlenio, kocaman da kotların ceplerini fln çuval gbi bi acayip etti ya uyuz sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 gidip vericen servise mecbur =][signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 garantili ise gidip versen iyi olur. değilse bilemem :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Sadece programla geçmeyebilir,geçsede 3-4 ay idare eder büyük ihtimalle gene aynı sorun olur.Taranması lazım anakartın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: gokkkan, 17 Temmuz 2005 00:43 tarihinde demiş ki: YA bu 6600 a aldm alası gıcığım, zaten babamın zoruyla almstm, almadan önce de gıcık oluyodum, habire kitlenio, kocaman da kotların ceplerini fln çuval gbi bi acayip etti ya uyuz sey. aga kaçak fln mı aldın?ben gidip kvkdan almıştım 2 sene garantili,hiçbir sorunu yok ama işte bir kere format taktı kendine.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 içini aç temas etmiyo gibi görünen yerleri lehimle. telefon erirse 6630 al.[signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: -DoruK-, 19 Temmuz 2005 00:07 tarihinde demiş ki: içini aç temas etmiyo gibi görünen yerleri lehimle. telefon erirse 6630 al. çok pratik bi çözüm olmuş cidden[signature][hline]chilloutwiththeloungemusic102.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Benimkine de oldu bi hafta önce, şarj aleti takınca çalıştı ben de dedim ki pildenmi(ne zekiyim be off), yani pili bitmiştir heralde bi önce onu dene :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 batarya temassizlik yapiyormus gibi görünüyor ama olmayabilir de.. gicik olup kusturmus de olabilirsin 6600ini. Seveceksin, güsel konusup mutlu edeceksin.. Ben ona sefgilim gibi davraniom, aldigimdan beri sorun cikartmadi :D Dedigin mevzu diger nokialarda da oluyo sarj biterken felam, eski 3650mde oluyordu, 6600a özgü bi durum degil bence.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bataryadan kaynaklanıyo bendede oldu degiştim :D[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: -DoruK-, 19 Temmuz 2005 00:07 tarihinde demiş ki: içini aç temas etmiyo gibi görünen yerleri lehimle. telefon erirse 6630 al. helal manyak bı fıkkır veröıossın bende denıcem :P[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 telefona hard format atman lazım. netten arat.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar