Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NPC yaratma sorunu..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oncelikle herkese selam arkadaşlar. Ya şimdi daha onceden boyle bir sorun yoktu serverda şimdi gordum serverda owner dahil kimse NPC yaratamıyor şu hatayı veriyor ve fizzle ediyor."Sehir icinde bu buyuyu kullanamazsiniz." Bunun scriptini buldum bugfix.scp içerisinde ;
elseif ( == 40) // Summon Creature
if ()
smg Sehir icinde bu buyuyu kullanamazsiniz.
f_fizzle
return 1
Sanırım sorun bunda bir yerde veya baska bir yerde Gm lere gore uyarlanmıs sekli var nasıl düzelteceğim hakkında bilgi verip yardımcı olursanız sevinirim . Teşekkürler..[signature][hline]http://www.nindemor.com>Nindemor Uo Shard
Mesaj tarihi:
bu bir event
gmden bu eventi sil

mesela bu eventin adı e_fix olsun

oyunda
.events -e_fix yaz.

bide sürekli bunla ugrasmamak için
ya

spheretables.scp den
on=@login in altına
if ( > 1)
src.events -e_fix
endif

yada
bu sehir içi bölümüne

elseif ( == 40) // Summon Creature
if () && ( < 2)
f_fizzle
return 1

bu şekilde yap.
[signature][hline]Günlük Münlük
Sindarin Bulustur Bizi :-)
Chaos Web Tasarım

[Bu mesaj Tcpip tarafından 28 Temmuz 2005 11:44 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Tcpip tarafından 28 Temmuz 2005 11:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaşım www.ultima-strike.com dan üye ol ve downloads bölümünde GM Tools var orda Axis var en üstte ki programı indir....ondan sonra axis i çalıştır axis de Player Tweak var onu bulup ordan kendini Owner yap üstüne bir robe giyiyosun o robe u çıkarmadan NPC leri yarat umarım yardımcı olabilmişimdir.....
Mesaj tarihi:
TCpip kardeş dediğini bi deniyim bugfix.scp deki yeri soyle yapıcam elseif ( == 40) // Summon Creature
if () && ( < 2)
f_fizzle
return 1
insallah olur. Teşekkürler..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Hmm. KArdeş sağol bu sorun oldu ama bu sefer de üstünde yazı çıkıyor yani owner bile yaratsa diyelim banker yarattım, yaratırken üstünde kal xen yazısı çıkıyor. Bunu nasıl halledebiliris :s[signature][hline]
Mesaj tarihi:
pof neden kimse cevap vermiyor arkadaşlar. Kotu bisi mi yaptım :([signature][hline]

[Bu mesaj George00 tarafından 28 Temmuz 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya şimdi hiç denemediğim ve bakmadığım için tahmin ederek söyleyeceğim bu e_fix gm lere ait olabilir. Yani bunu kaldırınca senin gm ligin de gidiyor olabilir ondan sonra .gm yazarsan olur herhalde[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
yada fix.scp herhalde fix eventinin bulundugu script, buyuler'de verilen buyu yazilarina sey ekle,

if ( == 1)
if !()
say Us Jux
return 0
endif

gibi.

[edit: smiley iptali]
[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz.

[Bu mesaj Math- tarafından 29 Temmuz 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...