Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bonecrusher - Arama_motoru çiftini unutmayalım.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 guzeldi :)[signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: BonePART, 14 Temmuz 2005 11:52 tarihinde demiş ki: sevgilimi/kız kardeşimi foruma sokmam ne isi war forumda ya sonra biri ayar vercek biri yannıs bi laf etcek biri OM felan atcak sorun cıkıcak gerek yok yuhanesburgenyus.. abi o zmn cep telefonuna falan da el koy, sora nete sokma hatta eve falan kitle kitle.. iletisim kuramasin kimseyle, sadece senle kursun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 sevgilinin patiye uye olmasi demek iliskinle ilgili bi sorunu kisisele yazabilmek için fake acc. almak demektr:-)[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: trgdy, 15 Temmuz 2005 13:11 tarihinde demiş ki: sevgilinin patiye uye olmasi demek iliskinle ilgili bi sorunu kisisele yazabilmek için fake acc. almak demektr:-) sorunlu sevgilinle çözüp her neyse ona anlatmak daha salak bi çözüm zaten ;p[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Bobo, 15 Temmuz 2005 13:01 tarihinde demiş ki: yuhanesburgenyus.. abi o zmn cep telefonuna falan da el koy, sora nete sokma hatta eve falan kitle kitle.. iletisim kuramasin kimseyle, sadece senle kursun! çok düşündüm ben onları ama bir türlü yapamadım daha ;)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 kısmetse burda yapcaz muahahah[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 adnanın buraya üye olduğunu düşünemiyorum iiki onda internet yok.istemem ben ya...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Fedaykinin açtığı topicin son mesajlarına bakarsanız bazı kendini bilmezler yüzünden akıllara zarar bir davranış[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 pek hoş olmaz heralde..şimdi "kadınlar ilgili altın kurallar" tarzı bi başlık açılır, ben muhalefetliğe soyunmadan daha "muhaha süper abi" tarz bir tepki verir, onun açısından içaçıcı sonuçlar olmaz sonra.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sayesinde moda oldu[signature][hline]gamers.gen.trkarakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 valla bende sevgilimi üye etcem[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ölürümde üye etmem ben[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben etsemde belli etmem.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar