Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilinin paticiğe üye olması :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 14 Temmuz 2005 11:52 tarihinde demiş ki:
sevgilimi/kız kardeşimi foruma sokmam
ne isi war forumda ya
sonra biri ayar vercek biri yannıs bi laf etcek biri OM felan atcak
sorun cıkıcak
gerek yok

yuhanesburgenyus..
abi o zmn cep telefonuna falan da el koy, sora nete sokma hatta eve falan kitle kitle.. iletisim kuramasin kimseyle, sadece senle kursun!
Mesaj tarihi:
sevgilinin patiye uye olmasi demek iliskinle ilgili bi sorunu kisisele yazabilmek için fake acc. almak demektr:-)[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
Mesaj tarihi:
said:
trgdy, 15 Temmuz 2005 13:11 tarihinde demiş ki:
sevgilinin patiye uye olmasi demek iliskinle ilgili bi sorunu kisisele yazabilmek için fake acc. almak demektr:-)

sorunlu sevgilinle çözüp her neyse ona anlatmak daha salak bi çözüm zaten ;p[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Mesaj tarihi:
said:
Bobo, 15 Temmuz 2005 13:01 tarihinde demiş ki:
yuhanesburgenyus..
abi o zmn cep telefonuna falan da el koy, sora nete sokma hatta eve falan kitle kitle.. iletisim kuramasin kimseyle, sadece senle kursun!

çok düşündüm ben onları ama bir türlü yapamadım daha ;)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
adnanın buraya üye olduğunu düşünemiyorum iiki onda internet yok.istemem ben ya...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
pek hoş olmaz heralde..şimdi "kadınlar ilgili altın kurallar" tarzı bi başlık açılır, ben muhalefetliğe soyunmadan daha "muhaha süper abi" tarz bir tepki verir, onun açısından içaçıcı sonuçlar olmaz sonra.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ölürümde üye etmem ben[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
  • Yeni Oluştur...