Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticikteki tartışmalar SÜPER bi Örnek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayır kardeşim arka koltuk benim!!![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
Bizdede aynı böyle değilmi zaten?

Hedehödö : Post kasma len
Hödöhede : Sanane len ben post kasmıyorum
Hedehödö : Hayır kasıosun
Hödöhede : Hayır kasmıyorum
Hedehödö : Hayır kasıosunnn
Hödöhede : Hayır kasmıyorummm
Hedehödö : Hayır kasıosunnnnn
Hödöhede : Hayır kasmıyorummmmmm[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Ben gülüomuyum LAN!
Dj XæRo - The Terror Blade

[Bu mesaj XaeroFarb tarafından 27 Temmuz 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
off adam iyi ama bir audi cekmis boyle 2 cocuk arkada villa hatunda cocuklara huzurlu bir hayat saglamakla yukumludur. evdende yuzu mutlu ayriliyo

8.8 verdim 10 uzerinden[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
Mesaj tarihi:
said:
XaeroFarb, 27 Temmuz 2005 14:04 tarihinde demiş ki:
@forgiver

Hepimiz Kardeşizzzzz Bu Öfkeeeee Ne diyeeeeeee :)

post kasma len :) (bunu diyerek post kasmış oldummu olmaıdmmı yoksa olduysamda olmamış sayılmam gerekirmi yoksa bunların hepsi paradoks mu?) tmm saçmaladım gidiyorum.. ama POST KASMA LEN
Mesaj tarihi:
9994 üncü postum.. bende post kasıyorum.. kaldı 6 post[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 27 Temmuz 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
post kasıyorum lol[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
valla
kasipta bu topie yazamicam hic.
kasmiyorum iste post![signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis....
Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis...

lylide..
Mesaj tarihi:
aslında post yok
"what is the matrix ulannn"
*!kaçar...*[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
oha ben bin olmuşum.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...
Hasan Mezarcı
Mesaj tarihi:
of bende komik bişe sanmıştım yahu tarihi eser çıktı bana dublajlı flimler bulun:)[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
post ne..?

*!bilmemezlikten gelir*[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
post mesaj demektir:P haha kasmayalım ya[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
1 post 1 posttur...kasmaya dewam =P[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
  • Yeni Oluştur...