paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 When they get what they want they never want it again take everything şarkısının hastasıyım hayranlıkla dinliyoruz ne dielim :)[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: paparnoz, 25 Temmuz 2005 10:41 tarihinde demiş ki: When they get what they want they never want it again take everything şarkısının hastasıyım hayranlıkla dinliyoruz ne dielim :) I want it again but violent more violent...!!Violet süperdirrr ya :D Benim de en büyük hayalim bi yerde deli gibi bağırarak bu şarkıyı söylemek :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 *!hemen stüdyoyu hazırlar* bekliyorum :)[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 allah belasını versin diicem ağır olcak nefret ediyorum nefret! cobain'den dolayı tabi
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 şaka bir yana istediğin gibi bağırarak şarkı söylebilirsin illa bir stüdyoya gerek yok yani =P hatta yanında make me over'ıda söylersen çok makbule geçer[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: paparnoz, 26 Temmuz 2005 02:37 tarihinde demiş ki: şaka bir yana istediğin gibi bağırarak şarkı söylebilirsin illa bir stüdyoya gerek yok yani =P hatta yanında make me over'ıda söylersen çok makbule geçer oo ayıpsın ben ztn her an her yerde bağırarak söylüormda hayalimde tabii daha dolu bi çevre ve gitarlar var :P :D nese nese olcekkk bigün :P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yoksa gitarlarla sesini kamofle etmeyemi çalışcaksın =P[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: paparnoz, 27 Temmuz 2005 02:01 tarihinde demiş ki: yoksa gitarlarla sesini kamofle etmeyemi çalışcaksın =P hahah bnm sesimm küsell bikere taamm mı amy lee gibi sesimmmm courtney gibi stilim var :P ehuh yaw ne bilem işte havaya soksun diye :P hahah istersen ara telde sana söylimm ehuh violette çok küsel olur telde :P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 *!eli ayağına dolaşır* tel non neydi sayın amy lee hanım :)[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 paparnoz sen gıtarcı bul bende bı kac kuru kalabalık paralı fan tutuyumda nolur bı soletelım :D merak ettım bu kadar kendıne guvenıosa .... >:D hihi
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kadın konserlerinde orasını burasını açarak popülerliğini sürdürüyor. Tabiki nefret ediyorum (kurt la alakası yok..)[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: tashmoo, 27 Temmuz 2005 04:21 tarihinde demiş ki: paparnoz sen gıtarcı bul bende bı kac kuru kalabalık paralı fan tutuyumda nolur bı soletelım :D merak ettım bu kadar kendıne guvenıosa .... >:D hihi yok kardeşim ben tek dinlemek istiyorum :) biras bencilim sanırım[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 haydaa...herşeyi hallettik kime söyliyceğim kaldı ha? o da iyi..sen merak etme tashmoo ztn aynı okulda olcaz ben sölerim bi ara sana :P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ortada kaldım aman Allah'ım :D[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: paparnoz, 28 Temmuz 2005 01:34 tarihinde demiş ki: ortada kaldım aman Allah'ım :D hahah sana telde sölicem ya ondan şeettm :P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: paparnoz, 28 Temmuz 2005 01:34 tarihinde demiş ki: ortada kaldım aman Allah'ım :D mwhhaha yaa kardesım bak ben sana yardım edıyım dedım :D bencıl olursan , aaaa bole olur maalesef, nese gene ben bı kıyak daha gecıyım kendımı feda edıp ılk ben dınlıyım .benden haber gelmesse anlakı artık kulaklarım calısmıyor we senı arayamıyorm :P hihihi
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tashmoo yaşıomusun kardeşim ölmedin dimi ? :)[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: tashmoo, 28 Temmuz 2005 04:42 tarihinde demiş ki: said: paparnoz, 28 Temmuz 2005 01:34 tarihinde demiş ki: ortada kaldım aman Allah'ım :D mwhhaha yaa kardesım bak ben sana yardım edıyım dedım :D bencıl olursan , aaaa bole olur maalesef, nese gene ben bı kıyak daha gecıyım kendımı feda edıp ılk ben dınlıyım .benden haber gelmesse anlakı artık kulaklarım calısmıyor we senı arayamıyorm :P hihihi hahahahaha vay bea.. bu iğnelemelerin sebebi özel mesajlarına beklediğim cevapları vermemem miydi? Hmm aslında soru değil bu..:P hihihi [signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. [Bu mesaj Clementine tarafından 29 Temmuz 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar