Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otoportre çalışmam.

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Bu sene okulumda gerçekleşen bir proje dahilinde yaptığım otoportre çalışması. Unutmadan "Le Bonheur", fransızca "mutluluk" demek.

Okul dahili bir proje olduğu için önce çalışmayı sansürlemeye kalktılar. Buna izin vermeyince yeni fotoğraf çekmem istendi. "Otoportre istediniz, budur başka çekmem." diye resmen yandan yemiş bir sanatçı kaprisi çekince tuttu, hele bizimki gibi disiplinli bir okulda tutunca pek de bir sevindirik oldum. Neyse yorumlara açığım, yorumlarınızı bekliyorum.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space

Sosyal ağlarda paylaş

Bana pek yaratıcı gelmedi
Bazı resimler çok doludur ama az şey anlatır,bazı resimler sadedir çok şey barındırmaz ama çok şey anlatır. Burda da 2.yazdığım denenmiş ama bence olmamış. Kompozisyon yeterli deil,tam amacına ulaşamıyor. Ve fotoğraf daha kaliteli çekilebilirdi,daha iyi bir ışıklandırma belki,daha iyi bir sahne,daha iyi bir poz

[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 26 Temmuz 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir sorun var ki bu 20 kişilik bir sınıf projesiydi ve her şeyden önce çekilen fotoğrafların hepsi gayet basit dijital kameralarla çekildi. Kendi pro cam'inizi kullanamıyordunuz yani:). Onu geçtim, otoportre çalışması olduğundan benim de içinde bulunmam gerekiyordu bu yüzden fotoyu kendi ellerimle çekemedim tabii. Eh, durum böyle olunca resmi çekene kadar 10 dakika sağa sola sen şurda dur, sen bunu tut şeklinde emir yağdırmam gerekti ki onu da geçtim ne kadar emir yağdırıp aklınızdaki sahneyi kursanız da sizin istediğiniz o "poz" yakalanamıyor, fotoğraf çekenler ne dediğimi anlayacaktır;).[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

ışıkla biraz oyun oynasaydın keşke. donuk bir fotoğraf olmuş. dijitalle de gayet sıcak fotoğraflar çekilebiliyorken üstelik. bir de biraz zorlama olmuş sanki. "ben bunlardan mutlu oluyorum" tarjı bir kompozisyon yaratmışsın fakat hepsini göze sokman biraz kalabalık yaratmış diye düşünüyorum.
onun dışında güzel. kağıdı birisinin el ile tutması hoş bir detay olmuş bence.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 26 Temmuz 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
Ali, seni sevmiyorum.

Oyaların evinde sırtımı ısırıp kanattığında onu anlamıştım zaten:)
Bu arada biraz ikiyönlü bir kompozisyon yaratmak istedim, yani resme bakan istediğini çıkarsın istedim, mesela mutluluk yazıyor kağıtta ama ben sırtımı dönmüşüm donuk bir poz, yere bakıyorum vs. Mutluluğu mu anlatıyor dışardan mutlu görülmeyi mi vs bir kaç anlam birden çıksın istemiştim ama daha yeni yeni fotoğrafçılık işine giriştim ilk denemelerde hata olacak tabii biraz.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

Cahilliğime verin (ciddiyim bu konuda [foto] pek az fikrim var :( )
Ahanda Soruyorum; boynunda aslı olan kartonet nedir? bir de yanağında ne var?

ve cehalete sığınıp (cahil adam korkmazmış) yorum yapıyorum.. biraz kalabalık olmamış mı? resmin sağ alt köşesi fazla dolu iken diğer tarafları biraz boş kalmamış mı? Ne biliym resmin sağ altına takılıyor insan...

Ama derdini anlatmış sanırım resim.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 26 Temmuz 2005 08:50 tarihinde demiş ki:
hersey guzel
tum dusunceler
tek bisi haric

Absolut Vodka

onun yerine bi sarap sisesi daha iyi olurdu :)

kinadim cok. hem vanilya o yanlis gormuosam. hey gidi.[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joker, 26 Temmuz 2005 11:01 tarihinde demiş ki:
bana mutluluğu cizebilirmisin

abi o nedir ya :D mutluluğu çizebilirmisin demişsin :D
benim bildiğim mutluluğun resminiydi o :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...