BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bu akşam kanal D de saat 20:30 da tv de ilk kez Doktor Dolittle var. Konu hayvanlarla konuşan doktor işte ( Eddie Murphy idi sanırım :P) Euheuhe kaçırmayın derim.[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 off ortaokulda sinemada gitmiştim.Ne gülmüştüm yaw özellikle köpeğin ateşinin ölçüldüğü ve fareye suni tenefüs yaptığı sahnelerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 çoooooook sevimsiz buldum... =//[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 süperdi ya :D köpeğin durumuda süper :D Elimle arabilir :P müsil ve ameliyat zuhauauh hele hastaneden çıktıkta sonraki yürüyüşü süperdi köpeğim :P ayrıca çok sevimliydi :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar