JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ark lar ben beramusta oynuyordum şimdi dieze geçtim şöyle bişey dikkatimi çekti beramusta hangi assasın eline baksam shard vardı ve birsürü +8/80 shard lar ne bilim wariorlarda +8/80 raptor lar fln sonra bide dieze baktım +8 shard göremedim ben şansen hiç neyse diez beramustan bayağı bi önece açılan bi server, diezde yok beramusta var bunu anlamadım bide beramustaki bu +8 shardlar fln dupe mu dupe sa hala niye silinmedi, dupe olmasa diezdeki oyuncular daha tecrübeli sanıyorum ben onlar kasamamış beraustakiler nsl kasacak bu +8 itemları pfff çok şey mrk ettim ama başkalarında dikkatini çektiyse onlarda yorumlarını yazsınlar plz.[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 fazla mrk zararlıdır,sie et kasmana bak =)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Hll be pyro cuk diyo oturtmusun lafı hll olsun :rock:[signature][hline]D j W a r t h o G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 diezde 1-2 tane var galiba +8/80 , diezdeki +8lerin çogu edit oldugu için poison koymuyolar dikkat çekmesin diye. edit yoktu diezde ama galiba o türk gmin işi bunlar. o türk gm söylentisi başladıgından beri edit olaylarıda başladı. eskiden temizdi diez. berasmus zaten dupe kaynıyor ona yorum bile yapmama gerek yok. bu arada ares/diez/cypher/beramus/xigenonda da oynayan (gerek forumdan olsun gerek oyundan olsun ki forumdada var bayaa kişi) +8 raptor/shard/mirage sword/ türündeki bilimum elite silah ve armor sahiplerinin hepside birşekilde dupela yapmıştır yada bir arkadaşı dupe yapıp vermiştir. %99.99 diyelimde şimdi tatava yapmasın millet. böyle diyince kendilerini o %0.01 fln sanıyorlar.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ [Bu mesaj HasMez tarafından 28 Temmuz 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Valla Beramusun ilk zamanlarinda serverda 250 tane shard +7 vardi 15 tane falanda +8 sonra dupeler silindi sayi bayabi dustu.diezde ise sadece 3 tane benim bildigim (bekodaydi sanirim ikisi) arada harbiden çeliski var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 arkadaslar ya su kukry filan +8 olunca niye yanmıyo ya? Poison lu hemde anlamadım gitti ya[signature][hline]D j W a r t h o G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Kael_Teduva, 28 Temmuz 2005 10:31 tarihinde demiş ki: Valla Beramusun ilk zamanlarinda serverda 250 tane shard +7 vardi 15 tane falanda +8 sonra dupeler silindi sayi bayabi dustu.diezde ise sadece 3 tane benim bildigim (bekodaydi sanirim ikisi) arada harbiden çeliski var. bekoda hala +8lerin durduğunu sanmıyorum çünkü geçen gün bekonun merchant charlarından birinde 800m ye bi tane shard +8/80 gördüm... bi tane my name is den :G: de var.... 1 tane daha olduğunu biliyorum ama elden ele geziyor.. nerde bilmiyorum kaybettim :-) Beramusda şöyle bişey olmuş olabilir... Belki dupelerdikleri shard +7leri yakarak shard +8 yapmışlardır.... nasılsa bol var... sonra dupe olanlar gidince dupeları yakarak yapılan sözde orjinaller kalmıştır.... Tabii bu sadece bi fikir...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MerLinas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 dostum tamam beramus da dupe wardir ama soyle bi sry soyliim sanki beramusdaki anvil baska serverlere gore cok farkli geldi. elimde 10 tane Graham +7/70 wardi ben beni düşüncem 10 taneyi yakmaya baslairm elbet birisi olur diyordum we nasil oldu anlamadism hic bir şey yakmaan ilk bastigm graham +7/70 hemen +8/80 oldu bende ayni sekilde ilk bastigim wizard +7 staff ilk seferde +8 oldu ....[signature][hline]Jander_Sunstar / Diez / 61 : Dead ShuJinKo / Diez / 61 : Dead MerLinas / Diez / 61 : Active TankerStyl3 / Beramus / 61 Active TankerJR / Beramus / 61 Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: MerLinas, 28 Temmuz 2005 14:24 tarihinde demiş ki: dostum tamam beramus da dupe wardir ama soyle bi sry soyliim sanki beramusdaki anvil baska serverlere gore cok farkli geldi. elimde 10 tane Graham +7/70 wardi ben beni düşüncem 10 taneyi yakmaya baslairm elbet birisi olur diyordum we nasil oldu anlamadism hic bir şey yakmaan ilk bastigm graham +7/70 hemen +8/80 oldu bende ayni sekilde ilk bastigim wizard +7 staff ilk seferde +8 oldu .... Beramusdaki anvil hakkında hiçbir bilgim yok.... ama eğer upgrade orda çok daha rahatsa söyleceğim tek şey var: Bende o anvilden istiyomm.... artık itemlarımız yanmasın istiyommm :(:(:([signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 walla ben beramusta salamander +3 ten +4 e geçirirken 4 tane fullplate yaktım bastım salamander yandı glave +5 ten +6 ya blessedla 4 tane fullplate yaktıktan sonra onuda patlattım sonra +5 ten +6 ya warior chitin yaktım a.q bıktım bende ordan[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar